Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony...

Czy piękne kobiety zawsze są takie beznadziejne w łóżku

Polecane posty

Gość sdftgyhtyuijko
nie musza ale mysla ze musza napisalam no bo wiadomo jak faceci nigdy na rozum i charakter nie patrza tylko na wyglad taki niestety swiat ze piekna moze gadac i robic co chce i nawet wtedy facet bedzie z nia chcial byc nawet jak jej sie w lozku nic nie chce robic z nim

rusłan może faktycznie masz nutke prawdy ... ładne kobiety myślą że tak własnie zyskają wiecej tyle żę widzisz z drugiej strony ktoś je tego nauczył .. oczywiscie bez urazy .

"Pomarańczowy Skurwysyn pomarańczowe.... v34 PS ty perwersiarzu żadnej nie popuścisz ciebie też ?? Z racji, że v34 pokiwała głową na zgodę żebym w jej imieniu odpisał, bo ona zajęta bardzo: Tak, ją też i przede wszystkim " Oooo, v34 też bym nie przepuścił :-)

A ja uważam , że uroda nie ma znaczenia. Kobieta zakochana i kochana niezależnie od urody ( chyba ,że ma jakieś problemy natury seksualno- emocjonalnej) jest w stanie wykrzesać z siebie ogień :)

No tak awe .. do ognia potrzebna jest dobra podpałka :P i wtedy mamy niezły pożar..

Gość pomarańczowe....
v34 PS ty perwersiarzu żadnej nie popuścisz ciebie też ?? spisujesz moją biografie? czy w jakimś brukowcu pracujesz? jestem pewny ze ciebie tez :classic_cool: ten skurwiel przeleciał juz wszystkie dziwki z kafe :classic_cool:

Pewnie trochę zmanierowane są, ale nie wszystkie :)

Ale pierdolicie. Z kobietami trzeba umieć się obchodzić. Nie potraficie z ładnymi, to wybierajcie brzydkie. A nie narzekacie potem, że są zmanierowane. Chcesz mieć piękną kobietę w domu, to o nią powalcz.

pomarańczowe.... jestem pewny ze ciebie tez ten sk**wiel przeleciał juz wszystkie dzi**i z kafe i przy tym rozwijał predkośc ponaddzwiękową :classic_cool: Androgen 👄

To trzeba wybierać - piękne, ale zmanierowane lub nieco brzydsze i ogniste ;) :) I ? Jaka decyzja ?

a brzydcy faceci są koszmarnymi kochankami bo jak widza ładną kobietę to im się rece trzesą i pocą :classic_cool: a ze stresu im opada

może trzeba poszukac taka która bedzie łaczyła obie te cechy ? :P bardziej szukac .. mocniej walczyc ?

Dodam tylko ,że o każdą kobietę trzeba walczyć i o nią dbać . Tylko tak potrafią tylko prawdziwi mężczyźni , inni szybko się nudzą , popadają w rutynę a potem narzekają ,że w łóżku wieje chłodem ......

haha, przypomniała mi się taka fajna piosenka, " a brzydkie dziewczyny, spod saturatora, umawiają się z brzydkimi facetami......i oddają się za talon na hokejówki lub amerykański opiekacz" hehe fajna piosenka

facet któremu ze stresu rece trzesa generalnie nie bedzie dobrym kochankiem ... Facet musi byc konkretny i stanowczy ..

Zimny -ale tam dalej było - brzydkie dziewczyny spod saturatora , które są warte góry złota :)