Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony...

Czy piękne kobiety zawsze są takie beznadziejne w łóżku

Polecane posty

I to może być puenta tej dyskusji :) A tak poważnie , co to znaczy piękna? Znam wiele kobiet , które nie są klasycznie piękne ,ale mają tyle czaru i seksapilu ,że trudno od nich oczy oderwać :)

Problem nie leży wyłącznie w fizyczności. Musi zaiskrzyć. A iskrę może wykrzesać tak seksowny wygląd jak i atrakcyjność intelektualna. Człowiek, który intryguje, potrafi zainteresować tym co mówi w taki sposób, ze chce się wciąż przebywać w Jego towarzystwie... Temat jest bardziej złożony.

Zimny wiesz co miałam okazje miec faceta mniej urodziwego fizycznie ale inteletualnie i okazało sie ze był nie zbyt dobrym kochankiem ... Miałam tez takiego który był przystojny i świetny w łóżku .... :) jak to sie skonczyło ? Jestm "wolna" ale nie samotna :P

"I to może być puenta tej dyskusji A tak poważnie , co to znaczy piękna? " Moja odpowiedź: v34 :-)

ważne Hot że jesteś wolna i szczęsliwa w tym co robisz, nigdy nic na siłę. To co dobre zawsze karze na siebie czekać papatki for @ll

A ja nie jestem wolna , za to samotna :( Ot ,życie .

Androgen "I to może być puenta tej dyskusji A tak poważnie , co to znaczy piękna? " Moja odpowiedź: v34 uwazaj bo wnioski są mało optymistyczne :O skoro piekna to w łózku beznadziejna 😭

Wiesz, gdybym miał 20 lat to bym się załamał i szukał pocieszenia u brzydkiej kobiety :-)

Hot - bardzo, ale to zupełnie inna historia ;) Zimny - los nie dla wszystkich bywa łaskawy, ale daję radę :D