Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

782651

Płeć dziecka

Polecane posty

Gość ALE DLACZEGOooooooooooooooo
a skąd te pytanie??"wyrok" jest różny?? BADANIE ROBIŁ JEDEN LEKARZ??

wg USG 4D bede miec chlopca a tego 2D dziewczynke. Robili je rozni lekarze. 2D bylo na NFZ, gorszy aparat?

Gość ALE DLACZEGOooooooooooooooo
a te 2 D kiedy było??

Gość mama zaraz dwojeczki
4D to jest film, a trojwymiar to 3D. To tak dla scislosci ;) Ale z doswiadczenia ci moge powiedziec, ze sa bardzo, bardzo, bardzo male szanse, zeby usg 3/4D mylilo sie co do plci, bo widac na nim naprawde wszystko jak na dloni :)

Gość ALE DLACZEGOooooooooooooo
moim zdaniem zalezy od długości ciąży i oka lekarza, ja przy pierwszej ciąży dopiero po23 tyg dowiedxiałam się kto tam mieszka i to było raczej tak na 60%, a teraz już w 13 tyg poznałam płeć a mało tego lekarka robiła usg na bardzo dobrym sprzecie i daje se reke uciąć że się nie pomyliła

Gość mama zaraz dwojeczki
Powiem wam, ze ja znam osobiscie 2 przypadki, gdzie robiac 2D pomylili plec, stad pisze, ze robiac 3/4D jest to na 99% niemozliwe, bo naprawde wszystko widac bardzo wyraznie i nawet taki laik jak ja jest w stanie zobaczyc ple :) W pierwszej ciazy w 20 tc od razu powidziano mi, ze bedzie synus co pozniej 3/4D potwierdzilo, teraz w 20 tc dali mi 80% szans na dziewczynke, bo lezala tak, ze nie do konca dalo sie sprawdzic. Jednak nastepne usg 3/4D potwierdzilo dziewczynke.

u mnie właśnie 2d przez całą ciążę "pokazywało" dziewczynkę(miałam usg chyba z 5 razy), a 3d w 24tc jako jedyne chłopaka, ale filmik nie pozostawiał wątpliwości. Nawet przed przełączeniem na 3d lekarz powiedział dziewczynka, a chwilę później, że jednak chłopak i się sprawdziło