Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffan lwtb

Jestem zdania że obecnemu społeczeństwu brakuje dobrej wojny

Polecane posty

Gość ffan lwtb

najlepiej światowej to co sie dzieje to jest kurrwa parodia! pedały feministki metrocioty, lewacy żrą sie z prawicowcami, ludzie są uzaleznieni od narkotykow alkoholu fast foodów zakupów internetu! nie wiedza co maja zrobic ze swoim życiem i jedyny sens upatruja w robocie i siedzeniu na dopie przez 8 godzin tym ludziom brakuje kurrwa przygody drezczyku emocji walki o przetrwanie! co 50 lat powinna być jakas mała wojenka lub konflikt dla samego dobra natury! by ludzie sie troche przerzedzili i nie było problemu z przeludnieniem konkurencja i żarciem sie miedzy sąsiadami człowiek potrzebuje kogoś zabić zgwałcić podkreślić swą dominacje czyli wszytko to co jest teraz zabronione człowiek jest zwierzeciem i ma takie potrzeby jak zwierze inaczej popada w depresje! osobiscie wolalbym zginac nawet w walce zabijajac przy okazji paru gości niż siedziec zreć chipsy i zapierrdalać do deebilnej roboty i siedzieć na dopie! to nie jest życie to jest kurrwa nuda

Gość w Wielkiej Brytanii--
już jest wojna domowa. W Szwecji też były małe zamieszki (jak na razie). A u nas (w Lublinie) była seria tajemniczych podpaleń samochodów... Więc są mini-wojny, ale zrozumiałam, że brakuje Ci podobnych akcji na większą i trwalszą skalę...

Jednak osobiście uważam, że zarazą współczesnego "społeczeństwa" jest bezgraniczna bezczelność, głupota i durny podział na tzw. "mniejsze" i "większe" zło. :O

A ty się czujesz lepszy od autora? W czym? W mobbingowaniu ludzi, doprowadzaniu ich do samobójstwa? We wiecznym prześladowaniu słabych jednostek jesteś lepszy? :o Najpierw spójrz na siebie, a potem oceniaj innych. Jak ktoś sam jest zezwierzęcony, to niech się wpierw weźmie za siebie!

Gość Garbata Biedronka
przydałaby się ale na maczugi i pały, bo nieopodal mojej chałupy wykopała kopara bombę z II wojny, moja stara jeszcze ma sraczkę ze strachu.

Gość Pani Kitsune
Świat musi zaznać niewyobrażalnego bólu i strachu, aby się zmienił na lepsze. Zastraszeni ludzie będą postępować prawidłowo.

Gość zuzizak
ale pierddolicie