Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danaaaa

Wesele w restauracji Bravo w Tworkowie! Proszę o opinie!

Polecane posty

Gość Anita i Piotr
Witam, my mieliśmy ślub 17 września 2014r. i mam wrażenie, że osoby, które wpisały tak negatywne opinie miały wesele w innym lokalu (ale anonimowo można napisać wiele). Dla nas Bravo jest najbardziej godnym polecenia lokalem, obsługa jest wyśmienita - nie można im nic zarzucić; kelnerki są na każde skinienie, z uśmiechem spełniają każde życzenie; jedzenie jest wyśmienite - smaczne, świeże i w dużej ilości. Zespół muzyczny również stanął na wysokości zadania - wszyscy bawili się wyśmienicie. Jeżeli chodzi o cenę to nic się nie zmieniło od momentu podpisania umowy (tj. od 9 miesięcy). Wszystko odbyło się zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Wszyscy goście bawili się wyśmienicie i podkreślali profesjonalizm lokalu. Jednym słowem jeżeli wesele to tylko w BRAVO !!!!!!!!!

Gość gość
Ja byłem wczoraj W restauracji i szkoda gadać miałem polędwiczki w sosie pieczarkowym ale tego nie dało się zjeść takie mięso twarde chciałem porozmawiać z kucharzem ale żona mnie powstrzymał byłem zawiedziony a wcześniej tam chodziłem i było super

Odsprzedam termin wesela dwudniowego w restauracji BRAVO w Tworkowie. Ślub / Wesele 26 i 27 lipiec 2015 Sprzedaje za koszt wpłaconej zaliczki 500 zł Rezygnujemy z powodów zdrowotnych Tworków Racibórz Wodzisław Rybnik kontakt email: kamilklw@o2.pl

Gość gość
Wyznaczcie sobie godziny otwarcia biura najlepiej od 7 do 22 i we wszystkie święta i dni tygodnia bo ja pracuje do polodnia dziewczyna popołudniu wiec bądźcie do dyspozycji 24h bo ja place i rządam.niewspominajac o telefonie który powinieneś mieć nawet na sraczu obojętnie czy to światek piątek czy niedziela.

Gość gość
Wszystko wszystkim przeszkadza jak szef cwaniak to narzekają jak nie cwaniak to c***a. Podstawowa zasada Jak rządasz to płać!

Gość gość
ojjj ale ktoś poszedł po całości ukłony