Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olpaalalalalala

Czy ja jestem normalna ??

Polecane posty

Gość olpaalalalalala

Jestem ze swoim facetem 4 lata i chce się z nim kochać przynajmniej dwa razy dziennie obowiązkowo przed pracą i przed snem a chciałabym jeszcze wtedy jak wraca z pracy, przerwy w seksie sa tylko wtedy kiedy jestem bardzo chora albo mam okres. Mój facet ostatnio coraz częsciej mówi mi że nie ma ochoty na seks jak przychodzi z pracy, czuję się okropnie jak to słyszę. Jestem szczupła 27 letnią dziewczyną i na pewno nie napaw go odrazą jak co niektórzy zaraz zaczną tu pisać. Zastanawiam się nad tym czy ze mną cos nie tak czy ja już mu się znudziłam :(

Gość olpaalalalalala
up

Gość olpaalalalalala
no niech że ktoś coś odpisze

Gość Krupnikowaty
Znudzilas juz mu sie i pewnie nei ma takiego popedu jak ty. Znajdz sobie takiego ktory bedzie sie chcial z toba kochac nawet 5 razy dziennie.

Gość olpaalalalalala
Krupnikowaty nowet mnie nie załamuj że mu się znudziałam :( ja nie chce innego bo go kocham

Gość Krupnikowaty
Ale ja jeszcez cos dopisalem = on nie ma takiego popedu jak ty. A z biegiem czasu bedzie raz dziennie, raz na tydzien a pozniej raz na miesiac, zobaczysz.

Gość troche starszaa
kurcze ,mam tak samo,my sie kochamy raz na tydzień,a ja bym chciała wiece,jestesmy ze soba 3 lata:(

Gość olpaalalalalala
z tego co słyszałam to faceci zawsze mają ochotę a kobiety nie a z tego wynika że jest odwrotnie :/

Gość troche starszaa
chyba własnie jest odwrotnie,albo trafiłysmy na takich z mniejszym popędem.ale mnie to wkurza

Gość hiena/a
bo jesteście brzydkie i grube dlatego , jak laska jest atrakcyjna to nie ma problemu i facetowi zawsze sie chce

Gość troche starszaa
i tu sie mylisz