Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synia87

Pyskowice-opinia, Knurów ???

Polecane posty

Gość synia87

dziewczyny planuje rodzic w pyskowicach...czy macie jakieś "doświadczenie" w tym szpitalu ? Zastanawiam się również nad Knurowem. Co możecie powiedziec na temat tech szpitali...

Ja rodziłam w Pyskowicach. Powiem tak warunki są bardzo dobre sale 2 osobowe prysznic w kazdej sali,ladnie pomalowane czysto. Opieka lekarska jest ok jesli masz swojego lekarza bo inaczej jest ok ale nic ponadto, położne świetne rowniez pielegniarki od dzieci.. Ale... najlepiej jest miec tam swojego lekarza tym bardziej jesli jestes po terminie. Zauwazylam ze te kobiety ktore nie mialy tam swojego ginekologa byly trzymane i trzymane np ja i wiele innych a tez co mialy swojego lekarza gora 3 dni po terminie i jak nie dawalo nic wywolywanie to robili cc. Ja bylam trzymana dlugo najpierw 7 dni po terminie mi wywolywali nic, to zostawili dalej i dopiero 15 dni po terminie znowu wywolywanie jedna kroplowka druga skucze cholerne ale rozwarcia nic az w koncu synkowi zaczelo strasznie uciekac dopiero lekarka ktora przyszla na druga zmiane szybko zdecydowala o cc bo maly mial naprawde niskie tętno .Dodam ze ur sie z wada serduszka ktorej tam nie wykryli pomimo widocznych objawow.

Gość maaata
Ja rodziłam w Knurowie. Szczerze polecam. Sale wyremontowane, personel przyjazny i pomocny, nie mam zastrzeżeń. Jakby co to pytaj.

Gość synia87
dzieki dziewczyny za Wasze opinie. Ja wlasnie mam dylemat bo lekarza prowadzacego mam wlasnie ze szpitala w Pyskowicach (dr Księżarek)...a zaś mam 3 minuty autem do szpitala w Knurowie...

no ja do pyskowic ok 20 km mialam:)... ale juz wolalam tam jechac tyle niz w zabrzu rodzic.. jesli masz lekarza prowadzacego to wybierz szpital w Pyskowicach. Ja juz nie zrobie tego bledu ze wybiore szpital bez mojego lekarza calkiem inne podejscie jest do pacjentki.. A co do Knurowa ja sie tam urodzilam i moj brat wiec ja 25 lat temu ale mama byla zadowolona:)wiec widze ze przez tyle lat nadal jest godny polecenia:)

Gość synia87
dzieki za opinie dziewczyny :)

Gość niki92
Hej mam prośbę powiedzcie mi proszę jakie są minusy obydwóch szpitali mam dylemat który szpital wybrać a już nie bawem rozwiązanie..