Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwa19883

jestem uzależniona od leków psychotropowych

Polecane posty

Gość iwa19883

i chyba nie ma dla mnie ratunku...Rok temu moj chlopak zginal w wypadku i wtedy zaczelam...Dzis nie potrafie zyc normalnie...lykam je z uzaleznienia...Ciagle spie(bo potrzebuje coraz to silniejszych)obawiam sie ze ludzie widza ze jestem ćpunką albo zaburzona.Jestem rozkojarzona i czasami jakby nieobecna.Dzis dzwonilam do pray bo nie pamietalam na ktorą idę a potem zasnełąm przy biurku o zauwazyl moj kierownik.... moja kolezanka zapytala o ja biorę.... Eh jestem zalamana bo dopiero teraz widze ze stracilam kontrole nad tym...Jak mslicie co oni o mnie myslą? czy on sie domyslił ze jade na spychotropach??

Gość iwa19883
oz

Gość iwa19883
nie wiem zy poznal,ale widzi ze jestem inna..ostatnio sie pytal czy wszytsko wporzadku..jak idac przed siebeie nagle wpadlamw trans i wpadłam na regał...Mysle ze sie zastanawia o mi dolea:9 hialabym byc normalna:(

Gość zycie.__warte__grosza
slabo prowokujesz musisz jeszcze podszkolic sie

Gość iwa19883
na jakiej podstawie twierdzisz ze to prowo?

Gość jasne jak słońce ..
a co bierzesz ? możesz powidzieć ?

Gość wa19883
hydroxixiunum sinopan osazepan

Gość musisz po torchu zaczac to
odstawiac. Bo lekarze to chetnie pisza leki, dostaja za to od koncernow pieniadze.... musisz zaczac z tym walczyc, bo i tak teraz jest juz pozno na zaczecie tej walki ale moze sie uda, jak bedziesz wytrwala :)

Gość o matko pustaki
poczytajcie trochę o psychotropach, a nie piszecie takie pierdoły, hydroxysinum to nie psychotrop, pajace! co do uzależnienia to od wszystkiego można się uzależnić, niektórzy mają do tego skłonnośc. jeden raz zapali papierosa i ciągnie 20 lat jak smok, inny spróbuje i podziękuje. tak samo z lekami, żarciem itp rzeczami. wiadomo, że z lekami nie ma żartów,ale na pewno dał ci lek do zrozumienia, że jak przesadzisz to się uzależnisz, ulotki się kłaniają od leków. czytajcie więcej zanim cokolwiek zrobicie, weźmiecie, tutaj siedzą niektórzy 24h i chce im się czytać brednie, a mają dostęp do tylu informacji dzięki internetowi.

Gość do autorki:
''potem zasnełąm przy biurku co zauwazyl moj kierownik'' Ja na twoim miejscu poszłabym do kierownika i wyjaśniła, że bierzesz leki i twoje zachowanie ( zaśnięcie na biurku) jest wynikiem leków zapisanych przez lekarza. Bo inaczej może uznać cię za narkomankę i przy pierwszej okazji zwolnić. A tak może zrozumie. I tak już twoje zachowanie dało mu do myślenia więc po rozmowie może być tylko lepiej.

Gość iwa19883
niby nie rozmawial ze mna o tym,ale sie zastanawiam co sobie o mnie mysli bo to normalne ie jest..Ostatnio pytal tylko czy dobrze sie czuję:O Wstydze sie mowic o takich lekach:O

Gość klklklklklklk
idz do psychiatry i powoli będziecie odstawia leki od których jesteś uzależniona, spokojnie da się to ogarnąć.

Gość gość
masakra jak w tych czasach mozna sie latwo wszystkim uzaleznic, jezeli nie dasz sobie rady sama to zzglos sie do osrodka www.otu.pl mysle, ze powinni pomoc, bo nie oszukujmy sie, kiedys przedawkujesz i moze nie byc do smiechu.

Gość majeniia
Ja byłam uzależniona od leków, co prawda mniejszego kalibru, ale byłam, więc wiem, że samemu sobie z tym nie poradzisz. Jest to zbyt trudna sprawa żeby udało Ci się samej, ja próbowałam odstawić je , ale bezskutecznie. Moja zatroskana mama powiedziała, że takie rzeczy trzeba leczyć. Miała racja. Pojechałam do Ściejowic koło Krakowa do Ośrodka Wiosenna. Spędziłam tam półtorej miesiąca, to był bardzo trudny czas. Bo odwyk trudno nazwać łatwym. Jednak jestem im wdzięczna, bo faktycznie mnie z tego bajzlu wyciągnęli. Jeśli ktoś z Was ma podobne problemy to po prostu się zastanówcie czy nie warto iść na terapie. W razie czego proszę : http://osrodekwiosenna.pl

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość klemensa
Tak, we Wiosennej pomagają zwalczyć nałóg. To miejsce, gdzie osoby pozbawione nadziei odnajdują siłę, by walczyć. http://osrodekwiosenna.pl/

Gość ranking
Wszelkie uzależnienia, niezależnie od tego czy mamy do czynienia z alkoholizmem, lekomanią, narkomanią itp. należy poddać terapii odwykowej. Jest to najskuteczniejsza forma walki z nałogiem. Ranking Ośrodków Terapii http://osrodkiterapii.pl/ pomaga w dokonaniu wyboru odnośnie odpowiedniego Ośrodka z danego regionu. To duże udogodnienie dla niezdecydowanych osób.

Gość mega321
Uzależnienie od leków jest ciężkie wtedy kiedy się przez to przechodzi bo czuje się że jest coś nie tak, a i tak ciągle bierze się jakieś leki. Jak ja nie miałam w pewnym momencie odpowiednich leków pod ręką to brałam to co miałam... Niestety. W końcu siostra mi pomogła i zapisała na terapie do ośrodka Wiosenna. Przyznaje że Nie spodziewałam się sukcesów ale jednak mi pomogło. Spotkanie osób z problemami jak ja. Ośrodek znajduje się w Ściejowicach więc i spokojna okolica bardzo pomaga.

Gość gość
Wypad spamerko

Gość Lirenkaa
Bardzo smutna historia... Fakt, trudno jest sobie poradzić, ale polecam ośrodek - kilkanaście czy kilkadziesiąt dni w ciszy i odosobnieniu każdemu dobrze zrobi. Terapeuci dobiorą odpowiedni plan leczenia. Na stronie http://osrodek-leczenia-uzaleznien.pl/ masz szczegółową ofertę, galerię ośrodka i cennik, więc wszystkiego można się dowiedzieć przed wyborem ośrodka. A no i możesz liczyć na dyskrecję, nie współpracują z NFZ.