Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 999Aneta999

ciąża?

Polecane posty

Gość 999Aneta999

Witam. Bardzo proszę o trzeźwe spojrzenie na to co napisze i radę czy czy mogę być w ciąży. Od paru mc staramy się z mężem o dziecko. Mój cykl trwa 28dni. W dniu 4.08 powinnam dostać okres. Oprócz braku miesiączki mam podwyższona temperaturę do 37.5-nieznaczne wahania o 0,01 w ciągu dnia. Biały gesty śluz z pochwy, napięcie w dole brzucha-nie odczuwam żadnego bólu choć jest to nie komfortowe odczucie,delikatny ból sutkow,zawroty głowy po wstaniu.Na ta chwilę nie mam możliwości iść do lekarza ani zrobienie testu do piątku nie wchodzi w grę. Czy któras z Was czuła się podobnie? Tak jak na wstępie-proszę o trzeźwe ocenienie szans na ciążę. Wiem że żadna z Was nie zbada mnie na odległość ale potrzebuje Waszej opinii bo do piątku chyba zwariuje. Nadmienie jeszcze że temp mierze od dwóch dni a nad ciążą zaczęłam się zastanawiać dopiero dzisiaj więc mam nadzieję że przez chęć zajścia w ciążę nie mam jakiś urojonych objawow. Pozdrawiam i czekam na opinię.

Gość synia87
kilka dni po zaplodnieniu oczuwalam bolesi w dole brzucha tak jak na @. z racji na to, ze byl to pierwszy miesiac starania...myslalam, ze poprostu zbliza mi się @. Jedyne co mnie obudzilo to nabrzmiale piersi i ich ból w ich "bokach". Zrobilam test w dniu terminu wystapienia @ test pokazał jedna krese (było to z porannego moczu)...pomyslalam, ze pewnie dostane w ciagu dnia @...i polpzylam sie jeszcze spac...jak sie obudzilam na tescie zobaczylam druga bardzo blada kreske...i zwariowałam...nie wiedzialam czy snie czy zle widze czy w ogole oco chodzi...postanowilam poczekac do nast dnia...zrobilam jeszcze raz i czekalam...pojawily sie zaraz dwie....dzis jestem w 16 tygodniu ciazy. pierwsze objawy to bolesci w dole brzucha jak na @, bolesci po bokach piersi...i uczucie twardosci podbrzusza... POWODZENIA !!!!!!!

Gość 999Aneta999
Dziękuję za Twoja wypowiedź. Mnie na dole brzucha nie boli,czuje się napięta ale nie jest to ból taki jak przed mc. Nie pamiętam też czy od dni "płodnych" odczuwałam jakiekolwiek bóle. Nie przywiązywałam do tego wagi. Dopiero dziś coś we mnie zaskoczyło.

Witam Moj ostatni okres był 6.07.2011 okres spóźnia mi się ok tydzień.. Pobolewają mnie piersi.. mam często zgagę... czy mogą to być objawy ciąży??