Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzoo1212

Pytanie o Waszą opinię.

Polecane posty

Gość smutna bardzoo1212

Witam. Powiedzcie co uwazacie Mój facet powiedział mi po 3 latach ze nie dorosl do zwiazku na tym etapie(mieszkamy razem), ze nie jest dojrzały i że nie jest przekonany ze jestem ta jedyna, ale ze mnie kocha ale ze mowi szczerze ze nie wie czy widzi mnie w swojej przyszlosci, ze nie wie czy jestem ta jedyna i najwazniejsza, ze nie umie mi tego zadeklarowac. Stwierdziłam ze w takim razie lepiej się rozstac, bo taka miłość to dla mnie za malo.. Czy postąpiłam słusznie?:(

Gość smutna bardzoo1212
Ale on mówi, że chce być ze mną... Tylko że nie gwarantuje mi że wiąże ze mną swoją przyszłość :(:(:( Ja go kocham, ale też nie dam się poniżać, bo ja już pragnę stabilizacji, jakiś deklaracji jednak...:(

I tak będziesz siedziała jak na bombie, która w każdej chwili może wybuchnąć? Niepewność, czekanie i przeczucie, że to co jest nie jest trwałe. Uważam, że dobrze zrobiłaś- jak macie być razem to i tak będziecie, a na razie niech się zastanowi czego chce. Może ta rozłąka coś mu uświadomi, nie wiem.

Gość smutna bardzoo1212
Oby.. Ale bardzo się boję, że jemu nie zależy i odpuści :( że mnie nie kocha. Ta myśl tak bardzo boli :/ Będę musiała znów uczyć się żyć samej w tym pustym domu...Dziękuję Ci Chrupku za opinię:( Może ktoś jeszcze się wypowie?