Izaa8 0 Napisano Sierpień 9, 2011 Proszę o pomoc... nie mam pojęcia jakie wybrać studia. Po wakacjach idę do 3kl. LO, zbliża się więc matura, a ja nie dość, że nie wiem na jakie studia się wybrać, to jeszcze nie mam pojęcia jakie przedmioty zdawać. Jestem na profilu matematyka-angielski-geografia, bardzo lubię te przedmioty, najbardziej matem. i ang. Chciałabym wybrać kierunek na uczelni w Krakowie, ponieważ to nie tak daleko, tam też chodzi moje rodzeństwo i jest zadowolone:) Nie wiem, porostu nie mam pojęcia co wybrać, znajomi z klasy idą głównie na architekturę, geodezje, ekonomie(finanse, rachunkowość, stosunki międzynarodowe) dużo osób wybiera się na budownictwo na Politechnikę Krakowską. Waśnie nie wiem na czym polega ten ostatni kierunek-budownictwo hmm...chyba ciekawy. Chciałabym oczywiście jakiś przyszłościowy zawód i jak to mówi moja mama "najlepiej wybrać 'chłopski kierunek' ". Ja nie mam zielonego pojęcia, a Wy? Jak myślicie? Jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach