Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilisze

nie biegunka ale... pomocy!!!!

Polecane posty

Gość ilisze

wyprozniam sie tylko w postaci plynnych stolcow... codziennie. kilka razy rano. gdy wezme stoperan to nie moge sie poptem zalatwic przez dobe lub dwie... to nie jest biegunka dlatego stoperan tak na mnie dziala. znacie jakis lek, ktory moglby mi pomoc?? aha dodam ze to nie jest choroba wiec nie pojde do lekarza. to chyba na tle stresowym. pomocy

Gość może jednak lekarz
stwierdziłby że to nie choroba?

Gość mialam to samo,
przxez początkowy okres w pracy. masz racje, ze przez stres, męczące to bardzo i schudłam przez to 5 kg. ale teraz w pracy juz sie tak nie stresuje i przeszło

Gość ilisze
w weekendy tak nie mam. normalnie wtedy robie normalna zdrowa kupe!! wiec to przez stres napewno! prace mam beznadziejnie bardzo stresujaca.. mianowicie czy jest jakis srodek nie przeciwbiegunkowy ale jakos hmmm stwardniajacy stolce;p;p;p

Gość majka...1
Tylko odgazowana cola pomoże

Gość mozIllIa fireffox
moze masz zespo jelita drazliwego

Gość ilisze
pije melise ale nic nie pomaga. bralam tez kiedys valerin forte czy jakos tak... wiec nic bez recepty uspokajajacego mi nie pomoze. wiec szukam jakiegos preparatu jak na biegunke ale nie az tak silnego jak od biegunki

Gość eretrtrt
melisse sie pije dluzszy okres czasu by zauwazyc jakas poprawe!! Proponuję węgiel na te sraczki