Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daje rady!!!!!!

Jak sobie samemu poradzic z uczuciem nienawisci do dzieci??

Polecane posty

Gość 69renata75
a sama byla kiedyś jednym z tych bachorów lecz sie babo bo ja rozumiem ze mozna dzieci nielubic ale ty jestes psychiczna i to porządnie.

Gość rtrtstss
mam bardzo podobnie w tym ze ja jestem tez strasznie agresywna do doroslych :(

Gość sdsadsada
Nie ejstes w tym odosobniona, duzo osob tam ma ale o tym sie wcale nie mówi

Gość gość
ja też nienawidzę tych małych pokrak... wrzeszczących...

Gość zfrustrowany 30
ja to mam dopiero idiotycznie. nienawidze dzieci i nie chce ich miec z drugiej strony snila mi sie juz 3 razy jakby moja coreczka (wolalbym corke). ze to moje dziecko czulem to w tym snie. bardzo silne wewnetrzne uczucie. za kazdym razem cieszylem sie, bylem szczesliwy. ale na zywo jak slysze jak taki dzieciak drze sie i placze to az mnie nosi, gotuje sie we mnie. krzycze wewnetrznie i uciekam jak tchorz byle dalej. czasem zdarza mi sie na glos to skomentowac. boje sie, jak to powiedziec ewentualnej partnerce by mnie nie rzucila i znienawidzila. ojciec ma mnie za dziwaka. poza tym mam zdiagnozowana nerwice natrectw i nadwrazliwosc na dzwieki. nie wiem gdzie sie zglosic i do kogo. pragne sie z tej nadwrazliwosci jakos wyleczyc.

Gość Mirone
Doskonale Cię rozumiem-pracuję w miejscu, gdzie dzieci przewijają się w wózkach tak jakby mit o niżu demograficznym nie miał miejsca a 500plus to wybawienie.Dostaję spazmów jak taki bachor jak nie dostanie czegoś do japy co trzyma w reku a co trzeba na ułamek sekundy skasować drze swoją cholerną buźkę i absorbuje świat-ja też byłem mały-wg mojej rodziny zawsze byłem grzeczny-nigdy nie płakałem tylko chłonąłem świat obserwując. Czasem mam ochotę wstać i wyjebać takiemu bachorowi udającemu płacz, pierdolonemu wymuszaczowi bo ich matki to też debilki-dają się za każdym razem i ten "wijec" wie co robić by zyskać to co chce-jak mam takich "konsumentów" mieć na przyszłość na emeryturę-wolę się zabić-będzie taniej