Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *szczęśliważona26*

WŁAŚNIE ZROBIŁAM TEST

Polecane posty

Gość *szczęśliważona26*

2 dni przed terminem okresu... i jest :-) blada jeszcze ale jest druga kreseczka!!!! hurraaaaaaaa to był 1 cykl starań, dzien przed i w owulacje:) moje objawy: - od ok 10 dni okropny ból podbrzusza i pleców - seks wczoraj z szerszą pochwą prawie bez bólu (nowość bo zawsze miałam "zamkniętą" i cięzko bylo zacząć...) - od kilku dni temp. 37,3, dziś 37,4C - dziś zgaga i senność :)

Gość No to tylko ci
pogratulować:)

Gość *szczęśliważona26*
dziękuje... cala sie trzese.......

Gość No to tylko ci
Oj wierze ci...ja robiłam test ponad 4 lata temu ale do tej pory pamiętam to uczucie:)

Gość *szczęśliważona26*
Czarna dzięki :* Powiedz co znaczy ta data 12.06.10?? Urodzilas wtedy? Bo to data mojego ślubu :)

Gość mama zaraz dwojeczki
Gratulacje :D

Gość no to gratuluję SYNKA
:)

Gość *szczęśliważona26*
a skąd wiesz ze bede miala synka?

z kalendarza zapewne zobaczyła ze masz 26 lat i że jest 8 miesiac i spojżała na chiński kalendarz płci :) mi sie on sprawdzał :)

Gość *szczęśliważona26*
yyy pierwsza słysze a gdzie to mozna sprawdzic? :)

z żadnego kalendarza:O ludzie, kto w takie bzdury wierzy?:O współżyłaś w owulację więc będzie chłopiec;) gratulacje:)

Gość jezusie szersza pochwa
temperatura. chyba zwariowalas :) albo dlugo sie starałas

ja w nie wierze ze w owoulcje to synek ponieważ mam całkowice na odwrót a kalendarzyk też nie każdemu sie sprawdze . mi sie sprawdził w 1 i 2 ciązy też sie sprawdza

Gość hmm to moze ja teraz..origynal
*szczęśliważona26* - gratuluje serdecznie :) tez bym chciala juz miec 2 kreski na tescie ;) niestety czeka mnie ciezka droga.. juz rok staranek i nici .. przeslij troszke pozytywnych fluidow ;)

dziewczyno, a jak długo się obserwujesz?

Gość *szczęśliważona26*
głupoty? to był moj 1 cykl staran, opisałam szczerze objawy, a jak nie wierzysz np. w gorączkę to poczytaj troche lub zapytaj lekarza!

Gość *szczęśliważona26*
Przesyłam pozytywne fluidy :):):):):):) A może współżyjesz nie w owulacje? Ja współżyłam jak poczułam ból jaki zawsze towarzyszy u mnie podczas owulacji, dodatkowo mam regularne 28dniowe cykle i zawsze wiem kiedy mam... Moja kuzynka starała się kilka cykli i zawsze współżyła ok.4 dni przed owulacją i nic, a jak raz wspolzyla w owulacje to zaszła:) 3mam kciuki :*********** ps. boje sie tylko bo nie wiedząc co i jak piłam % :(

Gość hmm to moze ja teraz..origynal
*szczęśliważona26* - dzieki :) wspolzyje przed owulka, po okresie , w owulacje, po owulacji przez kolejnych kilka dni codziennie i nic :( wyniki super, meza tez super.. czeka mnie laparoskopia we wrzesniu.. gratuluje raz jeszcze - i dbaj o siebie :)

Gość *szczęśliważona26*
A może przydałoby się Wam wyjechać na jakiś urlop?? Ja jestem osobą straznie nerwową i wiedzialam ze jak nie zrobimy tego na wyjezdzie to moja praca moze byc przeszkadą.... i udało się - kilka dni odpoczynku na wyjezdzie, potem owulka i tulanko i jest. Dziwi mnie i bardzo wspolczuje ze nie mozecie, ale tez skoro wyniki są dobre to pewnie przez nerwy lub "za bardzo tego chcecie".... nie wiem, ale 3mam kciuki zeby sie WAM UDALO :)

Gość *szczęśliważona26*
NATI A JUZ JEST TOPIK NA KWIECIEN 2012???? PODASZ LINKA???? :)

Gość Jeszcze czekam
To mój też pierwszy cykl "starań" . Co prawda odstawiłam tabletki 3 miesiace temu, ale w gumeczce sie kochalismy. A teraz czekam jeszcze tydzień zeby test zrobić. W sumie to jak odstawiłam tabsy to mam straszną ochotę na sex. Co dziennie w sumie. Mąż skacze pod sufit ze szczęścia;-P 17 mam mieć termin miesiączki. Pochale się jakby coś;-) Gratulacje