Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie chcę

ja nie wyrabiam, ile to potrwa zanim zapomnę?

Polecane posty

Gość ja już nie chcę

ile to jeszcze potrwa? ja już nie chcę tego ciągnąć

Gość ...ot..co...
zostawil cie chlopak i nie mozesz przestac o nim myslec?

Gość kocham =
tak naprawde to nas nigdy nie było

Gość ja już nie chcę
chcę zapomnieć o nim ale nie o miłości która była i która znaczyła coś tylko dla mnie

Gość kocham nie kocham
witaj w klubie... potrwa...oj potrwa....

Gość ja już nie chcę
potrwa... ile??

Gość riririririri
potrwa tyle ile bedziesz wspominac...nie da sie zapomniec ciagle wspominajac......

Gość ...ot..co...
tez to teraz przezywam... :( szkoda tylko, ze faceci potrafia od tak zapomniec o wszystkim i isc dalej a my glupie przezywamy, tesknimy, kochamy i analizujemy wszystko

Gość ...ot..co...
u mnie najgorsze jest to, ze wcale nie chce zapomniec, bo bylo mi naprawde dobrze. czulam sie kochana. czulam sie bezpiecznie przy nim. odszedl nagle, bez powodu i to mnie boli bardzo. chce sie pogodzic z tym wszystkim, ale jak na razie wcale mi to nie wychodzi :(

Gość kocham nie kocham
jesli sie kogos darzyło prawdziwym uczuciem...to juz nie kwestia wspomien...tylko tak juz jest..nawet jak nienawidzimy....i rozum mówi "nie" to serce....cierpi i tęskni... długo..juz...ponad 2lata..z rozna intensywnoscia...

Gość ja potrzebowalam
dwa lata:-(Zapomnialam, a teraz od nowa musze zapomniec...

Gość ja już nie chcę
nie wiem jak ja przeżyję te lata zanim w końcu wspomnienia zbledną

Gość ...ot..co...
a dlugo z nimi byliscie? ja od miesiaca rozpaczam i mam nadzieje, ze przejdzie mi to jak najszybciej bo nie wytrzymam :(

Gość ja już nie chcę
od miesiąca to krótko

Gość kocham nie kocham
zajmij sie czyms,duzo zajec,wychodz na sile...do ludzi,zeby miec jak najmniej czasu na rozmyslanie.... u mnie początek był łatwy jak zwykle..powiedziałam bye i po sprawie..ale jakos..wrociło wszystko...tęsknie ..najnormaniej...

Gość ...ot..co...
najbardziej boli mnie to, ze on juz pewnie o mnie nie mysli, ugania sie za kims innym, a ja ciagle placze jak idiotka za nim, chociaz wiem, ze nie jest wart moich lez po tym, w jaki sposob mnie zostawil :O

Gość ja już nie chcę
wyszłam do ludzi, bardzo dużo poznałam. to nie pomaga, jest gorzej, muszę przestać pić bo po alko tylko gorszy dół łapie.

Gość ...ot..co...
tez za duzo pije :O ostatnio troche przesadzilam i taki dol mnie zlapal, ze cala noc przeplakalam :(

Gość rozpaczająca również
pozwólcie, że dołączę się do dyskusji dla mnie najgorsze jest to, że każdy inny facet wydaje się przy nim być beznadziejny, choć tak naprawdę może tak nie jest, tylko, czy ja to kiedyś zauważę :-(

Gość kocham nie kocham
ja sobie mózg totalnie "wyczusciłam" punktując...jaki był nie fair od początku.. i były to grube sprawy.. podsumowałam..ze nie wart zadnej sekundy zeby załowac..tej znajomosci,, i co z tego... serce tęskni ....na to rady nie mam..

Gość nie ma się co spieszyć
nie staraj się zapomnieć, po prostu bądź a po jakimś czasie to ustąpi, może za 5 miesięcy może za 2 lata,sorry życie

Gość ...ot..co...
tez sie boje, ze kazdego bede porownywac z bylym... najgorsze jest to, ze posiadal on takie cechy charakteru, byl taki, jaki zawsze chcialam, zeby moj chlopak byl. nie mam ochoty na poznawanie kogos innego.

Gość ...ot..co...
ile trwaly wasze zwiazki?

Gość ja potrzebowalam
tez tak mialam...Osiem lat do niego wzdychalam. Zostawil mnie bez slowa wyjasnienia. Dopiero teraz po trzech latach mozemy spokojnie rozmawiac...

Gość u mnie się nie sprawdziło
to będzie tak długo trwało na jak długo sobie na to pozwolicie. ostre cięcie jest najlepsze, ja tego nie zrobiłam i męczę sie ponad 2 lata. to już nie jest miłość to po prostu mój mózg się tak zaprogramował by myśleć i tęsknić. głupota jakaś! wykasować zdjecia, schować wszystkie pamiątki, nie chodzić w miejsca, które się z nim kojarzą i zmusić mózg do nie wspominania. i broń boże się kontaktować lub pozwolić na kontakt! dasz radę, kochana. tylko nie pozwól sobie na rozmyślanie i wiarę, że on jeszcze cię kocha. nie kocha! im prędzej to sobie uświadomisz tym lepiej dla ciebie. wiem, jestem okrutna ale sama przez to przechodziłam i przechodzę nadal i przez dwa lata nie potrafiłam sobie wbić do głupiej głowy, że ON MNIE NIE KOCHA I NIGDY KOCHAC NIE BĘDZIE. tak, ta świadomość boli ale trzeba tę wiadomość jak najszybciej przyjąc na klatę...tym szybciej się zdrowieje :)

Gość ja już nie chcę
ot co, szukamy sobowtóra? ;)