Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FFGgghjhhjhjj

DLACZEGO TAK PIEKNE KOBIETY SA NISZCZONE PRZEZ INNE BRZYDSZE KOBIETY???

Polecane posty

Gość FFGgghjhhjhjj
przepiekna jest ma buzie najpiekniejsza w Polsce chyba

Gość hdjcdsx
Ladna jest, ale nie znam jej wiec na temat lubienia jej lub nie lubienia nie wypowiadam sie.

Gość lajeieer
ale czy ona nie jest najpiekniejsza kobieta jaka widzialyscie w zyciu ??bo jest zjawiskowa

Gość bosodf
kobieca bogini

lajeieer - nie jest najpiękniejszą kobietą jaką widziałam w życiu :)

Gość dgsdfgsdfgsgf
a dlaczego kiedy komusnie podoba sie inna kobieta to jest ta osoba posadzana o zazsrosc, ludzie litosci, czy wszystkim ma sie podobac to samo???? jest tez tak zeniektore osoby dzialaja nam na nerwy swoim sposobem bycia, gestami itd co nie amnic wspolnego z zazdroscia ale widze ze ciezko wam pojac teoczywista prawde. ja nop uwazam ze ona jest co najwyzej ladna tak z 5/10 jej daje...ico to znaczy ze zazdroszcze tak???? albo np kazadi...tak mnie wkurwia jej sposb bycia ze az mnie mdli...ale oczywiscie nie mam prawa czuc to co czuje bo jest to negatywne a negatywne wg was to zazdrosc...pfffff

Gość Witamiżegnamzarazem
Ale ona mnie obchodzi tyle, co każdy inny człowiek na Ziemi...czyli, w zasadzie, to nawet dosyć sporo. :P Nie mniej, nie jest dla mnie kimś wyjątkowym, kogo znam, i kogo mogę jakoś tam zdefiniować. I kogo obchodzą tę opinie oparte jedynie na jakiś podrzędnych, powierzchownych źródłach(najprawdopodobniej, w większości przypadków). Z jednej strony, jest fala bojkotowania TVN - u, jako nierzetelnego, kłamliwego, stronnego...a z drugiej strony ocenianie kogoś(uważam, że ocenianie kogoś wymaga zdecydowanie większej wiedzy, a niżeli ta, potrzebna do rozważania większości innych problemów)m jeżeli w ogóle wolno nam, taką "łatwą ręką", oceniać na podstawie nie więcej wiarygodnych źródeł. To paradoks. W ogóle, trudno mi uwierzyć, żeby te wszystkie fale, identyczne, były wynikiem szczerości. Chciałbym. Ale nie potrafię. Myślę, że jest to raczej wynik mody, panującej w Internecie, czy w ogóle. A kto by się modą przejmował....

Gość Witamiżegnamzarazem
Nie, że bojkot TVN - u, że jest nierzetelny, itp., tylko bojkot TVN - u, DLA TEGO, ŻE.... W gwoli wyjaśnienia.