Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds

Obniżony brzuch

Polecane posty

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds

Dziewczyny , pomóżcie, na ile czasu przed porodem obniżył się Wam brzuch ? Ja kładąc się wczoraj do łóżka mialam jeszcze normalny.. wstajac rano OBNIZONY MASAKRYCZNIE ! w jedna noc az tyle . .? Same spojrzcie. Pierwsze zdj - dzisiejszy, drugie - wczorajszy , troszkę przechylone, ale mysle ze widac. http://imageshack.us/photo/my-images/88/dscn7033.jpg/

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds
uppp

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds
uuuuuuuuuuuuuup

Gość mi sie obnizyl w polowie 7mc
a ty w ktorym tc jestes?? to normalne ze w 9 miesiacu brzuch sie obniza, dizecko przygotowuje sie do porodu

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds
34 t . Czyli to indywidualna sprawa na ile czasu przed porodem sie obniza ? Nie myslalam jednak, ze w jedna noc tak opadnie..

Gość gryczka
Mnie się obniżył ok.36 tygodnia. Urodziłam w 39.

Gość kaskadaaa
ale masz śliczny brzuszek:) Ja w ciąży miałam taki malutki :( nikt nawet nie zwracał na niego uwagi i nie każdy wiedział że jestem w ciąży:(

Gość vi_
mnie się obniżył jakieś 3 tygodnie przed porodem.. chyba ok wigilii a urodziłam dopiero 19 stycznia. nie panikuj, obniżony brzuszek można donosić ;)

Gość mama zaraz dwojeczki
Mnie sie obnizyl z synkiem juz w 32 tc (synek juz od 28 tc lezal odwrocony glowka do dolu), a urodzilam 3 dni przed terminem (dzis synek konczy 2 latka :D ) Natomiast teraz jestem w 31 tc i corka nadal lezy glowka do gory i nozkami fika mi na dole kopiac w pecherze, takze roznie to bywa.

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds
U mnie mały już od 20 tyg był położony główką do dołu , Dzisiaj w nocy towarzyszyło mi twardnienie brzucha z bólem w krzyżu, ale nie był to jakiś ból nie d owytrzymania... skórcze regularne, po godzinie ustały. Tak się zastanawiam czy przypadkiem nie czas niebawem wybrać się na porodówkę...

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds
A na pytanie czy spory, hmm.. jakieś 2-3 tyg temu 1935 , teraz już pewnie ponad 2 kg ;] ZA Duży nie jest , patrząc po innych dzieciach na forum , które ważą naprawdę dużo :D

wiesz mam podobny uklad ciazy:) mnie sie zaczal obnizac gdzies kolo 35-36tc a jestem w 39tc :)

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds
O proszę :) A miałaś jakieś problemy ze skurczami ? Tak jak ja wyżej napisalam ,

Gość dgsfdfgrfdsxcvgfds
up

Gość uuuuuuuuuuuuup
up