Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efeffeef

czy lubicie zapach partnera?

Polecane posty

Gość efeffeef

czy go czujecie w ogole? bo jakieś badania mówią że ludzie przyciągają się zapachem

Gość efeffeef
nawet gdzieś puszczali coś takiego, że zaklejali osobie oczy i kazali po zapachu wybierać, kto im się podoba, i każdemu ktoś inny xD

Ja też bym poznała zapach mojego partnera z zamkniętymi oczami. Nawet kiedyś miałam taką śmieszna sytuację. Mój mężczyzna miał koszulkę identyczną jak mój brat. Kiedys byliśmy na działce i mieli właśnie te koszulki, rozebrali się bo było gorąco a później kłócili się która jest czuja :). Wzięłam jedną i po zapachu poznałam która jest czyja :).

Faktycznie, coś w tym jest. Czasem bardzo atrakcyjne z wyglądu osoby przy bliskim kontakcie tracą cały urok zanim się w ogóle odezwą.

Gość ilona1884676586
Tak, uwielbiam zapach mojego partnera. Po prostu kocham... Zapach mojej milości...:***

Gość ilona1884676586
Działa na mnie jak najlepszy afrodyzjak. To zapach Jego ciała, włosów mytych ulubionym szamponem, ulubionymi perfumami, on pachnie sobą. Ehh, aż zatęskniłam za tym zapachem. Fajny temat:)

Gość kuleczka :)
ja tez lubie :) czuje sie wtedy bardzo bezpiecznie, gdy mnie przytula i gdy czuje jego zapach. jak mialam katar i zatkany nos to juz bylo tak dziwnie, czegos mi brakowalo :P