Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szłam jak zwykle chodnikiem

Widziałam anioła!!!!

Polecane posty

Wczoraj po południu wracając do domu zwróciłam uwagę na nieznajomą kobietę, taką po 30-ce. Szła przede mną, wyglądała zwyczajnie a jednka nie potrafiłam oderwac od niej wzroku. Emanowała z niej jakaś niewidzialna energia, co ciekawe inni ludzie, którzy ją mijali też na nią patrzyli ale nie dlatego, że była jakąs pięknością, z wyglądu była przecietnie a jednak coś do niej przyciągało. Szłam tak kilka minut, w pewnym momencie zatrzymała by przejsc przez pasy, kiedy zapaliło się zielone światło ruszyła do przodu. I własnie w tym momencie, nagle z za zakrętu wjechał samochód osobowy prosto na nią. Samochod jechal dośc szybko i choc hamowal nie bylby w stanie zatrzymac sie w porę. Ta kobieta właściwie powinna juz byc w szpitalu o ile nie w kostnicy. Widzialam na własne oczy, jak "coś" spowodowalo, ze kobieta przemiesciła sie w ostatnim momencie do przodu, co sprawilo, ze nie zostala nawet draśnieta przez auto. To co widzialam, moglabym określic jako "przelot" - dosłownie, przeleciala kila centymetro nad Ziemią do przodu. To nie wszystko, widzialam nad tą kobietą w tej krytycznej chwili dziwną postac, ktorej nie jestem w stanie dokladnie opisac, biła od tej isoty jasnośc, mienila sie w kolorach błękitu, filetu i bieli - to "coś" wyglądało jak anioł, wiem, to wydaje sie niedorzeczne ale ja naprawde to coś widzialam. To byla chwila, zaraz po wszystkim znikneło. Nie wiem, czy ktoś mi uwierzy ale ja myśle, ze widzialam anioła. Nikomu nie mowie o tym, bo zaraz nazwą mnie wariatką a chce dodac, ze nigdy wcześniej nie bylam swiadkiem takich cudów. Kobieta chyba nie byla swiadoma tego co zaszlo, tak samo jak kierowca - po wszystkim kazde z nich poszło swoją drogą.

Gość bjkbjkbjb
brzmi jak prowokacja, zarAz zleci sie szmara niedowiarkow z zawsze zszcerym na czele-o ile jeszzce jest,ale ja cdi wierze... ostatnio mialam kontakt z paromaosobami ktoremaja w sobiecos paranormalnego i wiem ze istnieja ludzie ktoryz widza to co niewidzialne dla innych, moja kolezanka np wyczuwa zla energie jak wchodzi gdzies do jakiegos domu, wie (ma wizje WIE CO zdarzylo sie w danym domu widzi to jak film, inna kolezanka zaczela wypowiadac imiona ludzi mi bliskich mimoze nie zna tych imion bo nie jest Polka, poza tym powiedzialami sporo niesamowitych rzeczy ktorych nie mogla zgadnac. ale nie martw sie i nie przejmuje sie krytyka bo tym ludziom po prostu nie dane bylo doswiadczyc kontaktu z takimi osobami wiec nie wierza...to oczywiste. moim daniem powinnas konsultowac sie z jakims jasnowidzem,byc moze moglabys jakos swoje zdolnosci wykorzystac...pozdrawiam

Gość bjkbjkbjb
sorki za brak spacji...

coś takiego przydazylo mi sie pierwszy raz w zyciu ale juz kilka lat wcześniej spotkalam sie z dziwnymi sytuacjami...takie wyczuwanie zlej energii, czasem jak gdzies sie pojawiam, to czuje ze cos zlego sie wydarzy i zwykle zaraz potem do tego dochodzi.

nie mogłaś mnie widzieć, bo od prawie 2 dni nie wychodziłem z domu, zciemniasz

Gość bjkbjkbjb
no prosze wiedzialam od razu ze posiadasz zdolnosci...mozesz to wykorzystac. zrob sobie maly test. Popros jakas osobe o podanie ci lewej reki, zamnkij oczy i obserwuj co sie dzieje...musze spac rano dlugo podroz mnie czeka, ale zajrze jeszzce

a co mogloby sie dziac, co ten test ma wykazac?

Gość Nołłej
Może to kosmita?

Gość gość
ja jak mniałam 3 albo 4 lata widziałam prawdziwego anioła wiec wierze