Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delonik

Moja kobieta zdradzila mnie z kolesiem z czatu co robic

Polecane posty

Gość Delonik

Witam ciezko mi sobie poradzic chodze z dziewczyna od 4 lat niedawno dowiedzialem sie ze puscila sie z jakims kolesiem z czateri !!! mialo to miejsce w marcu wyszlo na jaw teraz mielismy wtedy chwilowy kryzys poklucilismy sie ale chodzilismy na imprezy do rodziny kwiatkow nie bylo ale bylismy razem zastanawiam sie co ja kierowalo jeszcze w tym samym miesiacu zapewniala ze jest wierna choc mialem podejrzenia ale w jej zachowaniu nie bylo nic co by na to wskazywalo teraz jak wyszlo na jaw skrucha jej jest znikoma a nasz zwiazek wisi na wlosku kocham ja ale powaznie mysle o rozstaniu co robic :(

Gość b123456
Lepper znalazł rozwiązanie. he he

Gość Delonik
nie ujmujac panu wicepremierowi nie nadawal sie na polityka sejm to byl folwark a poslowie jego swinki :) interesow chyba tez za dobrych nie robil nie wliczajac tego zboza na torach w afryce pewnie tez by wywalil ... jednakze oczekuje innych wypowiedzi :)

Gość slovik
dokladnie

Gość slovik
apropo zborza,dobrze zrobil polska opylala ziarno 1 klasy do niemiec a potem kupywala od nich zmiotki i smieci masakra pozdrawiam

Gość Kilo Mandzaro
Co robić? Jak jesteś frajer to zostań z nią i ją kochaj :D Jak jesteś prawdziwy facet to ją zerznij brutalnie , wywal z domu i zakończ ten pseudozwiązek z tą szmatą :)

Gość evena
mój facet zrobił dokładnie to samo, już od dawna go podejrzewałam że wchodzi na czat, wczoraj wreszcie dowiedziałam sie że tak faktycznie jest. Weszłam zalogowalalm się i czekałam, po jakim czasie zastukał i do mnie, poznałam go po stylu i po tych jego cholernych błedach w pisowni, mało tego on się wcale nie ukrywał, wszystkie dane się zgadzały:( no cóż , facet okazał się sprytny i pierwszy nie chce wysłać fotk inie chce podać nr gg ani nr telefonu, czekam do dzisiejszego wieczora, może uda mi się udowdnić że on to faktycznie on, żeby mu dowodami rzucić w twarz, w sumie i tak jest koniec, dzisiaj wieczorem konczę te farsę, Tobie Delonik tez tak radzę

Gość informatyk.nr1
odnaleźć w Windowsie plik "hosts" dopisać: 212.77.100.101 www.czat.wp.pl 212.77.100.101 czat.wp.pl I po kłopocie. Jak wbije ten adres, bądz kliknie na ikonke to czatu to przeniesie ją zawsze do strony głownej. Na pytanie czemu nie działa ? Odpowiadamy: Nie wiem, może cos u nich, albo Java padała....i finito. Ewentualnie wyciąć ten adres na routerze w "URL Blocking" i juz.

Przykro mi jest takie twierdzenie Cialo raz puszczone puszcza sie dalej. niewiem czy jestes w stanie zapomnoc wybaczyc ale jesli kazda klutnia jest powodem zeby sie puscic to zastanow sie co cie czeka a ja jak czytam o takich laskach to rzygac mi sie che bo jest ich coraz wiecej traktuja nas jak frajerow sponsorow zalezy im na kasie a sex to sport zawsze jakis chetny kutas sie znajdzie. 3 maj sie i powodzenia

Kilo Mandzaro ma racje A gdyby mnie chłopak zdradził to wzięłabym 3 kolegów , dwóch by mu wierdol.iło i trzymało go a z trzecim bym sie bzykała na jego oczach

Gość do informatyka nr 1
jak to działa z tą stronką bo nie za bardzo załapałem

Gość A.S.
nie panikuj. dzieci z tego nie będzie.

rzuć babę , niech dostanie drugą szanse u boku innego faceta a Ty sobie znajdz kogoś innego