Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ms. Minella

Wylicytowalam szynke na allegro, mial byc kurier, wyslal poczta a poczta wrzucil

Polecane posty

Gość Ms. Minella

wrzucila mi do skrzynki pocztowej a nawet zadnego awiza nic. Zanim zrozumialam ze w skrzynce cos jest, z szynki zrobila se smierdzaca maz. Do kogo moge zwrocic sie o kase?

Gość kaskadaaa
hehehe dobre:) Paczki by ci w skrzynce nie zostawili

Gość Ms. Minella
Moze zle napisalm- nie paczka ale koperta babelkowa ALE ONA BYLA POLECONY LISTEM WYSLANA a ja nic nie podpisywalam :-/

Gość i tak sobie mysle ze mam racje
A jak cie zapewnial sprzedajacy?jaka mila opcje?Bo jesli zapewnial kuriera i za niego zaplacilas to ja bym to zglosia na ll zrobial foty i nie zostawila tego tak.

Dobrze ze Ci sie tam jakies robale nie zalegly a fuuuuuuuuuuuu....a swoja droga nie boisz sie zamawiac zywnosci na nacie?Slyszlaam kiedys historie jak sprzedali babce grzyby i teraz juz jej z nami nie....

koooorwa padłam! szynke se na allegro zamówiła! a jak on Ci spakował szynkę do koperty bąbelkowej, no chyba że na plasterki kupowałaś :D

Gość mamusieńka..
no to napisz do sprzedawcy że paczka przyszła dopiero teraz i zrób zdjęcia jak ona wygląda. Niech on wyśle ci inną. A sam będzie musiał wyjaśnić sprawę na poczcie czemu dopiero teraz dostałaś paczkę. A nikt nie będzie wiedział że ona w skrzynce leżała bo ty7 nie podpisywałaś odbiór.

No pewnie kupila juz pokrojona jakas dojrzewajaca...ale to nie zmienia faktu ze to jest obrzydliwe...zamwoc cos czego sie nie widzi;D...a potem zatruca,zgony etc etc.

Gość Ms. Minella
No chodzi o to ze zaplacilam za kuriera ktory mial byc kurierem z poczty polskiej. Do srzynki nie zagladam- zreszta mialam co podpisac a tu nic :-/ Az sie wkurzylam no

jak można zamówić szynkę na allegro??? sklepów u Was nie ma??? no nie mieści mi się w głowie?

Gość Ms. Minella
Normalnie mozna, nie dopytuj sie bo jak nie masz kasy to nic tego nie zmieni. Cala teraz skrzynka mi smierdzi mimo iz ja wymywalam i wietrzylam. Zenada ci sprzedawcy

Gość csfvdfgdfhbs
Napisz sprzedawcy, że nie dostałaś paczki. Jeżeli nie wysłał poleconym to jego wina. Jak wysłał poleconym, a listonosz i tak wrzucił do skrzynki (pewnie podrabiając podpis) to wina jest listonosza, ale to sprzedawca będzie musiał sprawę załatwić, oddac ci kasę, a potem kłócić się z pocztą o zwrot kasy. Jak udowodnią fałszerstwo listonoszowi to nie powinno być problemu.

Gość Ms. Minella
Nie wim czy mi sie chce klocic z nimi wszystkimi. To byl w sumie koszt jakis 15 zl wiec chya to oleje. Ale negatywa wystawie

Gość csfvdfgdfhbs
Nie wystawiaj negatywa, jeżeli sprzedawca wysłał poleconym! Sprawdź na kopercie, czy przesyłka ma taki kod przyklejony (ew. jej cenę), wtedy będziesz wiedziaa kto nawalił. Wystawianie negatywa sprzedawcy za to, że listonosz podrobił podpis jest bardzo nie na miejscu.

Gość Allegrowicz44
Składasz reklamację u sprzedawcy, żądając ponownej wysyłki lub zwrotu 100% wpłaty. W przypadku odmowy zgłaszasz sprawę do Allegro i dajesz komentarz negatywny.

Gość kaskadaaa
czemu masz się kłócić wystarczy że powiesz mu że twój zakup przyszedł zepsuty i musi ci wysłać inny a to juz jego sprawa czy będzie się dochodził z pocztą.

Gość iuwywewee
oczywiscie, ze sie nalezy negatyw jak mialo byc wyslane kurierem, bylo zaplacone za kuriera.. a jakies ceregiele uskutecznia wysylajac poczta :o

Gość Ms. Minella
Ale ja juz wywalilam te smierdzaca maz wiec co mam sfotografowac. Rece opadaja z tymiludzmi