Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vera lynn

Good moaning.

Polecane posty

Ojej, chyba się pochlastam. :( Aaaa potem skoczę z mostu. :) Zajmij się swoim życiem, albo czym tam sie zajmujesz...dojeniem krów? Karmieniem kur? 💤 Tru 👄 i idę smażyc maila do Chama. :)

Widać że jesteście nie wyedukowani. "Moaning" to określenie odgłosów które kobieta wydaje w trakcie seksu. Jęki, pojękiwania, ogólnie odgłosy zadowolenia.

Gość ohhho ho
kogo my tu mamy? Zapoconego wieloryba vere:D Ale musi od ciebie jeebać gruba i niewymiarowa paszteciaro(180 cm wzrostu buahahahaa)

Gdybym napisał razem, należałbym do szarej masy politycznie poprawnych. Ale ja jestem intelektualistą i zawsze zadaję pytanie: "Dlaczego ?", "Po co ?" Dlaczego to ma być pisane razem, a nie osobno ? Czy nie utrudniamy sobie życia łącząc wyrazy w inne wyrazy i w ten sposób niepotrzebnie tworząc nowe wyrazy, aby później musieć zastanawiać się nad kartką papieru jak to napisać ? Jestem wyborcą Platformy Obywatelskiej :)

Nic nie jeebie, myłam sie w sobotę w przydomowym bajorze. :classic_cool: Poza tym, nie mam 1.80 m wzrostu, przestań konfabulować. :classic_cool: Mozesz już przestać sie po mnie wozić, nie moja wina, że Bozia ci poskąpiła wzrostu. :classic_cool:

Gość ohhho ho
very napewno, ona boryka się również z wagą. siedzisz przed kompem tyle czasu, że nawet nie masz kiedy się wykąpać a co za tym idzie,grubasy się pocą wiec śmierdzisz świniaku:O

Ohohohohoh. :D Przecież pisałam już milion razy, ze jestem jak płetwal błękitny, karłowaty Sherlocku. :D:D:D Masz jeszcze jakieś inne rewelacje, czy weźmiesz się za targanie tatowej bagiety? 🖐️

vera lynn Ohohohohoh. Przecież pisałam już milion razy, ze jestem jak płetwal błękitny, karłowaty Sherlocku. Masz jeszcze jakieś inne rewelacje, czy weźmiesz się za targanie tatowej bagiety? czyli chroniony i rzadki z ciebie okaz:classic_cool:🖐️