Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana1993

Szybki powrót do starej znajomości po rozstaniu z chłopakiem

Polecane posty

Gość zakłopotana1993

Byłam w związku kawałek czasu, uwazałam że to facet moich marzen. Tak nie było... Po jakims czasie zrobil sie niemily, arogancki, olewal mnie i moje przemyslenia. Zdecydowalam sie na koniec ostateczny, gdyz wznowilam znajomosc sprzed kilku lat. G poznałam 2lata temu, byl fantastyczny, ale i zajety. Odpuscilam go z tego powodu i rowniez dlatego bo byl E. Teraz gdy pisze z G czuje sie doceniona, nie tak jak w moim zwiazku, on jest juz wolny i ja juz tez. Chcialbym sie zobaczyc z nim, wiedziec jaki jest w realu, podobno wydoroslal, zrobil sie powazniejszy, zreszta ja tez bo ten zwiazek w ktorym trwalam nauczyl mnie wiele dobrego. Dodam ze E jest ode mnie 6lat starszy, a wydaje sie byc bardzo niedojrzaly emocjonalnie (zawsze mialam sklonnosc do starszych facetow), a znow G jest moim rowiesnikiem... Moje pytanie jest takie... Czy to dobrze wpłynie na nasza znajomośc, takie szybkie rozpoczecie nowego "zycia", kiedy jestem swiezo po rozstaniu?? Pow mu juz ze najwczesniej zobaczymy sie we wrzesniu, kiedy ochlone... Nie chce by byl pocieszeniem... Ale jednak tak milo mi sie z nim pisze i wgl... Boje sie takiego szybkiego rozwoju wydarzen... Nie wiem jak sie zachowac.

Gość nareszcie lato
Nigdy bym w to nie weszła ale rób jak chcesz:)

Gość huhahuha
Gwidon i Eustachy?? :P

Gość huhahuha
Gawron i Eurypides :)

Gość zakłopotana 1993
Czy doradzi mi ktos normalny??

Gość Cześć, cześć
A co ci doradzać. Na jednym się sparzyłaś. Ustawiasz sobie kryteria wiekowe ????? Głupota. Każde uczucie jest żywiołem. I każdy normalny człowiek kieruje się swoim sercem i rozumem, a nie cudzą podpowiedzią. Zapytaj może jeszcze o zdanie jakieś dziecko z przedszkola. Skoro uważasz się za dorosłą osobę podejmuj SAMA dorosłe decyzje. Uczucia i związki dwojga ludzi to nie plotkowanie o .....