Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinjikjijiji

chce zostac samotna matka

Polecane posty

Gość kinjikjijiji

jestem dosc mocno chora lekarz powiedzial ze teraz jest dobry moment na dziecko bo potem bedzie gorzej i nie bede w stanie utrzymac ciazy mam 24 i brak faceta

a na co jesteś chora?może nie powiaś myślec negatywnie,czasami los sie odwraca i może bedzie wszystko okej :) życzę ci tego..

to dla ciebie ważniejsze jest samo posiadanie dziecka a nie to czy będzie ono szczęśliwe? Oo

Gość czerwona malva
wkurwia mnie takie podejście skończonych egoistek. Ja chcę i już!!!! nie ważne, że dziecko bedzie nieszczęśliwe i, że brak ojca odbije się na CAŁYM jego życiu, najważniejsze, że ty chcesz! :o żal mi tego przyszłego dziecka. Pamiętaj idiotko, nigdzie nie jest napisane, że każda kobieta ma być matką. Niektórym po prostu nie będzie to dane i trzeba się z tym pogodzić.

Gość kinjikjijiji
dlaczego ma byc nieszczesliwe'/?

Gość czerwona malva
bo kurwa nie będzie miało ojca????? :o czy wszystko z tobą w porządku???? i nie pieprz mi, że dziecko bez ojca może być szczęśliwe, bo nie może. Znam niestety kilka samotnych matek, samotnych z wyboru lub nie i widzę, jak tym dzieciom brakuje ojca, jak przychodzą smutne z przedszkola czy szkoły i pytają ze łzami w oczach, mamo a dlaczego ja nie mam tatusia?

Gość hdfjksahfjksahfjksahfjk
no tak. lepiej, żeby był tatuś i prał po łbie matkę i dziecko... ja pierdole, ale średniowiecze. Autorko - spełniaj swoje marzenia! wierzę, że będziesz wspaniałą mamą i dasz dziecku masę miłości. Ja też znam dzieci które wychowywała tylko matka, to fantastyczni ludzie. A ten komentarz powyżej chyba pochodzi właśnie od osoby, która wychowywali jacyś sfrustrowani rodzice

Gość kinjikjijiji
ja sie wychowalam bezojca od 5 roku zycia i bylam /jestem szczesliwa

Gość czerwona malva
ja niestety też jestem wychowana bez ojca więc wiem o czym piszę głupie pindy. kinjikjijiji-----> widać, że bez ojca chowana jesteś bo nie potrafisz trwałego związku zbudować, wychowasz taką samą, biedną, samotną istotę jaką ty jesteś. hdfjksahfjksahfjksahfjk ----> marzenia to se może spełniać, np. pojechać do Chin, skoczyć na bungee czy zaadoptować pieska ze schroniska a nie dziecko robić, które trzeba wychować na wartościowego, zdrowego emocjonalnie człowieka, a do tego potrzeba obojga rodziców.

Gość gość
Matko jedyna... Co za niepowazna istota. Biorac pod uwage wspolczynnik rozwodów i to, ze mezczyzni nie nadaja sie na ojcow to wkrotce, idac twoim tokiem myslenia, na swiecie pozostana tylko malpy. lub tacy zlosliwi ludzie jak ty, ktorzy sfrustrowani wlasnym zyciem zabraniaja komus zyc jego. nie pisza za 'to' dziecko, ktore dopiero sie narodzi. chyba, ze szklana kula kazala ci przekazac swoje madrosci ogolowi. zachowujesz sie jak wiedzma.

Gość Tamarka5680
Jakbyś chciała usłyszeć jeszcze inne opinie albo poczytać jak to jest być samotną matką to zapraszam Cię na forum daymynews.pl. z pewnością znajdziesz tam to czego szukasz.

Gość gość
Mam 22 lata. Szukam własnie podobnych forów i wypowiedzi na ten temat. Wiem i doskonale sobie zdaję z tego sprawę, że dziecko powinno mieć obojga rodziców, ale również mam problemy zdrowotne i lekarz powiedział mi, że to najwyższy czas by pomyśleć o dziecku. Tylko jak skoro jest się samotną. Uważam, że dziecko może być szczęśliwe bez ojca tylko potrzeba więcej wysiłku niż zazwyczaj. Kocham dzieci i nie wyobrażam sobie życia bez dziecka. Nie wykluczam związku, ale jeśli znajdę tego odpowiedniego mężczyznę, który na prawdę będzie wart to pokocha mnie i dziecko. Autorko tekstu skontaktuj się ze mną proszę. Jestem ciekawa obrotem Twoich spraw związanych z tematem.