Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jj..jj..jj..

odszedł - jest z nią?? - a dzwoni, pisze, mówi że brakuje mu...

Polecane posty

Gość mam tak samo ja
Autorko nie słuchaj tych wyzwisk, bo obrazają wyłącznie ludzie z kompleksami.Czytaj sobie tylko kulturaklne wypowiedzi, które cos wnoszą do Twojego problemu, a raczej jego rozwiązania.To normalne, ze jesli go kochasz robisz sobie nadzieje, doszukujesz się oznak jego uczucia.Ci co tu krzyczą albo tez to przeszli, albo przejdą.Kazdy kiedys kochał bez wzajemnosci, takie zycie.Więc sie nimi nie przejmuj i nie daj siie obrazac.Ja Ciebie rozumiem, przechodziłam przez to samo, tylo ten mój nie zostawił mnie dla innej, odszedł, bo chciał, bo przestał to czuc, jak twierdzisz.Potem wrócił i tez mówił, zew brakuje mu seksu.To sie ciągnie juz rok, oboje nie mamy nikogo, spotykamy sie bez zobowiązan i jest cudownie.Ja kocham seks i on tez.Ale nasz seks, bo jest zajebisty, jak to nazwałas:)On jakos nikogo innego poznac sie nien pali, ja tez, jest dobrze, jak jest.Wiem, ze Ty oczekujesz czegos innego, chcesz związku, jego miłosci.Mam dla Ciebie takąrade;Jesli nadal bedziesz z nim sypiac( ja tego nie potępiam-kochasz go, chcesz byc blisko, ja to rozumiem) to sie bedzie ciągnąc w nieskonczonosc.Bedzie miłą ochotę to przyjdzie, bedziecie sie kochac i tak do następnego razu.czasem wspomni, ze mu zalezy, ze tęskni, a Ty bedziesz czekac, bo moze znów pokocha.Jesli jest skurwielem, bedzoe ciągnąl z inną na boku.Mój nie jest i nie umie kłamac, ale nasz układ jest inny:) Mozesz zmarnowac sporo czasu na niego i wylac łzy wskutek zawidzz\jionych nadziei.Masz tez inne wyjscie.Mozesz stanowczo odmówic seksu i powiedzic, ze seks wyłćznie w związku-albo jego powrót, albo nic.Po jego reakcji zobaczysz wszystko, czy Cie kocha po prostu.jesli kocha wróci, a jesli nie, to chyba nie chcemy byc z kims kto nas nie kocha:)Wtedy bedziesz musiałą sie pogodzic z tym i poczekac na inną miłosc, któa z pewnoscią nastąpi.Wybór nalezy do Ciebie, a ja Ci zyczę [piowodzoenia:)

Gość Miśka8888
moim zdaniem chce cie tylko przeleciec nic wiecej nei badz glupia co za debil z niego i mowie to co mysle zreszta pomysl logicznie i znajdzieszodpowiexdz

Gość jj..jj..jj..
wiecie bo ja podczas naszego związku odmawiałam mu seksu analnego i czesto mial o to zal do mnie... czy to moze byc powód odejscia... mysle sobie, ze jak mu to jednak dam to on poczuje, ze ta milosc jest prawdziwa i wroci do mnie...

Gość olka555
ja pierdziele ... dziewczyno brak słów ! olej dziada!

Gość WC
"Mam tak samo ja" popiera Twój związek bo go kochasz. Może i tak jest ale z tego co napisałaś wynika, ze nie kochasz samej siebie skoro pozwalasz by on Cię tak poniewierał, bawił się Tobą. Powinnaś go olać.

Odszedl bez slowa po 3 latach? i od razu poznal inna? Prawdopodobnie poznal kja jeszcze jak byliscie razem... dziewczyna, ktora ma wlasne poczucie wartosci nie godzi sie na takie gierki, ktore on urzadza Facet jest sprytny, mowi sie ze nie mozna zjesc ciasteczka i miec ciasteczka, jemu sie udalo :O

Gość jj..jj..jj..
no nic, dzisiaj spróbujemy miłości analnej... może to coś da :(

Gość była żona złego człowieka
Kolejna naiwna panienka z Ciebie :( On Cię rucha, a Ty udajesz że jest świetnie; naprawdę chcesz być z takim złamasem??????

Gość weźcie się ogarnijcie
Autorko, nie słuchaj tych wyzwisk. Ja miałam taką samą sytuację jak Ty...i mówię, im prędzej się od niego odetniesz tym lepiej dla Ciebie. ON CIE NIE KOCHA - NIE ŁUDŹ SIĘ :( To typowy złamas - pieprzony egoista, ktory chcę Was obie. Ja się też tak nakręciłam jak Ty i męczę się przez to drugi rok bo wydawało mi się, że kocha mnie a nie ją. Nie patrz na to czy kocha tamtą czy nie. To nie ważne. Ważne, że nie kocha Ciebie i musisz się z tym pogodzić bo jesli się z tym nie pogodzisz i nie odetniesz od sprawy to Cię zniszczy. Zrobisz co chcesz...ale pamiętaj...ja miałam taką samą sytuacja...i co?? i przegrałam sama z sobą...nie polecam

Gość weźcie się ogarnijcie
Aha...i to nie jest tak, że on nagle odszedł od Ciebie i poznał inną. To nie jest tak. On musiał ją znać dawno. Wiem, jak to boli bo przechodziłam przez to samo...kropka w kropkę. Nie pozwól sobie na to by emocje wzięły górę naf Tobą.

Gość jak juz chcialas tak
to trzeba bylo nagrac jak sie kochacie i puscic to tej nowej albo zadzwonic do niej w trakcie i pokazazc ze on jest u ciebie i sie kochacie. to bys cos na tym wygrala dla siebie. a tak to jestes worek na sperme. nastepnym razem daj mu dupy dopiero po slubie inaczej bedzie mial racje ze jestes tania dziwka.