Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSAWIER

Jak sprawić by kobieta która kocham do mnie wróciła

Polecane posty

Gość renegade
I zacznij ćwiczyć jeśli tego nie robisz (basen, siłownia) - nic tak nie poprawia ducha jak dobry wycisk. Za dużo energii spalasz na myśleniu o kobietach - a to niezdrowe dla psychiki.

Gość KSAWIER
Renegade Witaj:)Zaczynam ćwiczyć.Skończe diete tylko i pełną parą się za to biorę.Chodź może dziś po raz pierwszy zawitam na siłownie,po bardzo dłuuuuugiej przerwie:)Pozdrawiam

Gość renegade
Ok. Pamiętaj - jedyną osobą, której musisz zaimponować jesteś Ty sam. Nikomu innemu nie ma potrzeby. Nie chwal się planami tylko je realizuj. Skutkiem takiej postawy będzie emocjonalny spokój, dystans, opanowanie, zimna krew w różnych sytuacjach i ostatecznie to właściwe poczucie własnej wartości oparte na realizacji swoich własnych planów i osiąganiu własnych celów. Wtedy zaspokoisz jedną z największych potrzeb kobiety - potrzebę bycia ze stabilnym emocjonalnie, silnym psychicznie i fizycznie mężczyzną. Powodzenia

Gość aniol234564
Ciężko doradzić coś konkretnego....hmmm ja żeby odzyskac ukochaną (kiedy już zawiodły mnie wszelkie inne sposoby) zamówiłem urok miłosny ze strony http://magicznerytualy.pl i udało mi się ją odzyskać. Od tego czasu minęło 2 lata i dalej jesteśmy szczęsliwi.

Gość gość
moj byly chlopak w ciagu dwoch lat odszedl ode mnie 3 razy,z byle powodu i do swojej eks. za kazdym razem gdy wracal gral na moich uczuciach i wybaczalam mu wszystko do nastepnego odejścia. Ale przysięgłam sama przed sobą, że to zmienię. Zamówiłam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl , po tym w końcu zaczął mnie naprawdę szanować. Teraz jest między nami tak jak powinno być w każdym normalnym związku.

Gość gość
no tak uroki zadziałały, można temat wrzucić do archiwum :P ile wam płacą za tę reklamę uroków? :P