Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidddddkka

USG wiarygodność płci

Polecane posty

Gość lidddddkka

witam! dziewczyny czy u was zdarzyły sie pomyłki ? czy usg jest wiarygodne?

Gość xcfyvgiulk
usg jest wiarygodne zadko zdażają się pomyłki w dzisiejszych czasach

Gość kochana wszystko
zależy od lekarza i sprzętu, mi doktorek na 2d powiedział że chłopak a miesiąc później na 3d inny lekarz mówi że dziewczyna co okazało się racją

kochana wszystko ja miałam odwrotnie na 2d całą ciążę, trzech lekarzy dziewczyna, na 3d w 24tc chłopak i jest chłopak, ale do dnia porodu była niepewność :)

u mnie akurat usg nie skłamało, lekarz stwierdził chłopaka i jest chłopak.Robiłam tylko usg zwykłe.

Gość mama z irlandii
mi na każdym usg i na zwykłym i na 3d mówili że chłopak i powiedzieli mi 14 tyg ciąży i mam 2 letniego synka

Gość lidddddkka
wczoraj bylam na usg powiedzial 100% chlopak , ale tak sobie czytam ze nie zawsze 100% powiedziane u lekarza daje wiarygodnosc , na 3d jeszcze nie bylam

Gość Krolewna B
Mi w 22 tygodniu powiedzieli, ze dziewczynka, poki co jestem w 28 tygodniu, ale kolejnego badania jeszcze nie mialam wiec nie wiem czy sie to zmieni czy nie... zobaczymy :)

Gość karmiąca piersią baba
od 13 tyg dziewczynka i jest dziewczynka :) siostra miała urodzić dziewczynkę już wszystko pokupowała (pytała sie lekarza prawie na każdej wizycie czy nic dziewczynce nie urosło :) ) a wczoraj urodziła chłopca ;)

jak mówią, że chłopiec, to rzadko kiedy nagle zmienia się na dziewczynkę ;) A teoretycznej dziewuszce zawsze może się fujarka zawinąć, albo schować ;)

Gość synia87
a w którym tygodniu mozna dowiedziec sie juz - a raczej jaka jest najwieksza szansa na ocene jaka plec? Jestem w koncówce 16 tc

Gość missskkaa
jesli pujdziesz na 3d to juz lekarz stwierdzi co masz, na zwyklym raczej Ci nie powiedza tak wczesnie