Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatiszka 868686

inseminacja 2011-2012

Polecane posty

Gość fatiszka 868686

Witam :) we wrzesniu podchodze do swojej pierwszej inseminacji,moze sa tu dziewczyny ktore tez planuja inseminacje w najblizszyym czasie? razem zawsze razniej :)

Gość ty już wszystko wiesz
dr ci wszystko musiał wyjaśnić

Gość lopae
inseminacja :D a znalazłaś już odpowiedniego buhaja? :D

Gość fatiszka 868686
no tak dr mi wszystko wyjasnil,ale co to ma do mojego tematu? nie pytam jak wyglada inseminacje tylko czy sa dziewczyny ktore tez planuja inseminacje!!! rozmawiajac z rodzina o tym to nie odczuwam duzego zaintersowania,inaczej by sie rozmawialo z osoba ktora przez to samo przechodzi ...

Gość fatiszka 868686
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość fatiszka 868686
up up

Gość fatiszka 868686
nie podszywaj sie ,nie potrzebuje twoich glupot tutaj

D fatiszki8686. Ja też we wrześniu startuję z insemką:) Mam nadzieję,że się uda. Jeśli możesz to napisz z jakiej przyczyny ta metoda. U mnie początki endometriozy i policystyczne a mąż ma słabą armię i muszę skorzystać z dawcy. Gdzie się leczysz? Ja w Katowicach w Gyncentrum

D fatiszki8686. Ja też we wrześniu startuję z insemką:) Mam nadzieję,że się uda. Jeśli możesz to napisz z jakiej przyczyny ta metoda. U mnie początki endometriozy i policystyczne a mąż ma słabą armię i muszę skorzystać z dawcy. Gdzie się leczysz? Ja w Katowicach w Gyncentrum

witajcie, trzymam kciuki za was i mam nadzieję że wam się uda. Mogę was wesprzeć informacją że ja miałam inseminację jedna i udaną, i dzis już biega przy mnie 1,5 roczny synuś

Gość fatiszka 868686
koniczynka u mnie powod to policystyczne jajniki i brak owulacji :) a bedziesz probowala przy cyklu naturalnym czy jak? ja od 1 wrzesnia zaczne brac provere na wywolanie miesiaczki,lecze sie w Danii nie w Polsce :) jak chcesz mozemy pisac ze soba przez skype,fb albo gg ...mam nadzieje ze nam sie uda :D

Gość fatiszka 868686
oczekujaca na synka dziekuje Ci za te wypowiedz, tak naprawde nie wierze zeby mi sie udalo za 1 razem,z tego co czytalam na necie to rzadko co kobiety zachodza w ciaze przy pierwszej inseminacji :) Ty akurat bylas jedna z tych szczesciarek ;*

Gość inkaB
Cześć dziewczyny:) Ja jestem już(a raczej dopiero)po dwóch inseminacjach.Niestety nie udało się.Teraz we wrześniu będę podchodziła do trzeciej,o ile wszystko będzie ok.Trzymam kciuki za Was i za siebie bardzo mocno:)

Hej fatiszka jeszcze nie wiem, ale lekarz a clotybegtyt coś wspominał. B rałam już go kiedyś i bardzo bolało. podam Ci mojego @ i prześlesz mi swój nr gg:) kkkoniczyna@wp,pl A co u Was dziewczyny? :) bo ja już fiksuje od rozmyślania.

Cześć fatiszka podam moje gg bo widzę że rzadko jesteś na kafeterii. Ja też jestem teraz zajęta i tylko wpadam na sekundkę. To moje gg 28211788 napisz bo bardzo chce się z Tobą podzielić wiadomościami:)

Gość inkaB
Cześć Dziewczyny:) Byłam dziś na usg u swojego gina i wszystko jest ok.,czyli mogę podchodzić kolejny raz do zabiegu.Gdyby któraś z Was chciała podzielić się swoimi spostrzeżeniami i wszelkimi wątpliwościami na ten temat to jestem chętna do rozmowy. Kiedy macie mieć inseminację?Bo ja to już na dniach.I sama nie wiem czy się cieszę czy nie.Przeraża mnie znów to czekanie na rezultat,no ale musimy być dobrej myśl,bo bez tego się nie da. Pozdrawiam mocno:)

Hej dziewczyny co u Was? ja mam problem bo znalazłam tańszą klinikę i n ie wiem czy zmienić. Obie Katowice tylko jest aż 350zł różnicy. Standard ten sam a o skuteczności jeszcze się nie przekonałam na własnej skórze:( Co byście zrobiły na moi miejscu? Proszę o pomoc:) Do fatiszki nie mogę się doczekać kiedy poklikamy na prywacie:P pewnie jestes bardzo zajęta dlatego nie wchodzisz. Pozdrawiam więc i do poklikanka:)

Gość kacha984
czy ja wiem czy plast med ma standard taki sam, ja bym poleciala Ci Gyn przynajmniej masz pewnosc jakosci , trzymam kciuki ;)

Gość inkaB
Hej:) Ja już jestem po zabiegu inseminacji i teraz czekam na efekty.Mam ogromną nadzieję,że tym razem się uda,staram się wierzyć w to ogromnie,choć łatwo nie jest.Powodzenia dla wszystkich:)

dzięki za odp. kacha:) w końcu zostałam przy Gyn:) ale zmieniłam zawód z nauczyciela na technika farmacji poszłam:)

Gość fatiszka 868686
koniczynka dopiero co przeczytala te Twoje wiadomosci,wyslalam Ci moje gg na meilu :) odezwij sie ;)

witam ja mam wrogi sluz czekam teraz na wizyte jesli sie okaze ze sa przeciw ciala plemnikowe we krwi to inseminacje bede miala

Gość fatiszka 868686
do koniczynki sorrki nie zauwazylam ze juz podalas swoje gg :D wyslalam zaproszenie :)