Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwgwgf

Ale miałem imprezę

Polecane posty

Gość gwgwgf

Słuchajcie czego byłam świadkiem :D Stoję przed Galerią handlową i czekam na kolegę z którym byłam umówiona na balety.Nagle z czarnego BMW wychodzi czterech mężczyzn, dwóch na oko 40-45 lat, kolejni dwaj 30-35.Wszyscy zadbani, ubrani w naprawdę markowe i nie tanie ciuchy, wyglądali jak 20to latki tylko po prostu zmarszczki ich zdradzały.Dżinsy, t shirty, jakieś złote bransoletki i wisiorki.Jak się później okazało bawili się w tym klubie co ja z chłopakiem.Poszłam do toalety się załatwić a przy drzwiach stał jeden z nich, ten z starszych po 40, długie włosy, ciemne okulary i zagaduje do mnie czy się dobrze bawię, mówię że tak i że jestem tutaj z chłopakiem a on do mnie tekst czy bym się z nimi nie umówiła na seks za pieniądze, że będzie On z trzema kolegami ja i mój chłopak i jeszcze jakaś 16latka !!!! Czujecie to ??

Gość wrednamalpa26
i co odpowiedziałaś?

mogli poszukac na jakis portalach erotycznych, chyba łatwiej by było i szybciej :O

Gość gwgwgf
No nie było mi do śmiechu bo nie wiedziałam co powiedzieć a on był nachalny i nie odpuszczał, na szczęście mój kolega do mnie doszedł i spławił go.

Gość gwgwgf
Powiedziałam mu że nie jestem zainteresowana a on mi powiedział że jest z przyjaciółmi którzy szukają doznań z młodymi dziewczynami i żebym się zgodziła bo za dwie godziny seksu z nimi mogłabym zarobić na czysto 5 tyś bo każdy z nich składa się po 1500zł na dziewczynę.Powiedział mi że dla nich kasa to nie problem bo są bogaci i stać ich na to, zazwyczaj korzystają z usług prostytutek ale chcieli zabawić się w innej formie i przyjechali do klubu..Goście ogólnie masakra, obleśne stare dziady zboczone w dodatku udawali na siłę młodych i jeszcze te ciuchy.

Gość wrednamalpa26
pisałaś że goście są ok porządni zadbani, więc nie kumam czemu piszesz że obleśni

Gość imprezowiczka20202020
Myslę że jak by cię taka sytuacja spotkała i byś odmówiła nie pisała byś tutaj dzisiaj, tylko leżała teraz w szpitalu Mysle że takie stare pryki jak już jadą na balety to tylko po haracz, albo zajebać kogoś a dziwek do ruchania to maja w chuj a któryś z nich na 100 był by alfonsem Po prostu trochę podkolorowałaś pewne fakty Zaczepiło cię 4 mężów na delegacji którzy nie mieli nic wspólnego z tym wyglądem