Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggg343

Nigeryjczyk z HIV

Polecane posty

Gość gggg343

Jechał bez biletu i pogryzł kontrolera! Badania wykazały że ma wirusa HIV! Najwcześniej za 2-3 tygodnie kontroler się dowie czy się nie zaraził od tego bandyty... http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/nigeryjczyk-pogryzl-kontrolera-ma-wirusa-hiv,1,4817401,region-wiadomosc.html Specjalnie chuj ugryzł go żeby zakazić, a nie np. uderzył... Polki które śpicie z czarnymi- obudźcie się!!

facet miał pecha ale ile lewackich idiotek chciało sprawdzić jak to jest w łóżku z czarnym (oni mają takie wielkie penisy!- to jeden z tematów na kafe :O) - gumka też nie chroni przed HIVem

Gość to ciekawe ale HIV nie
przenosi się przez ślinę :P

Gość ggdfgdfgd
Nie chce mi się czytać tych wypocin ,ale tak mi przyszło do głowy .Nigeryjczyk z hiv ,to nieszczęścia jednak chodzą parami .

Gość totallnychaos
Nie no to jakaś paranoja totalna:O.....zresztą jeśli zrobił to świadomy skutków tego działania a skutek nastąpi to na to jest odpowiedni przepis w kodeksie karnym. W końcu nie zawsze musi być to "wariat ze strzykawką"jak to sobie wielu wyobraża.

Gość Noel de pedatte
Ja sie wam przyznam,że też jestem nosicielem,ale się tym nie chwale. Został mi ostatni rok studia, a kilka przygód na baletach mieć z białymi kurwami Za rok wracam do Zambii

Naukowcy dobrze udowodnili, że czarni to bardziej prymitywna rasa od białych... Kto normalny gryzie kontrolera, gdy nie posiada ważnego biletu jednorazowego lub okresowego jak widać tylko czarny... I czywiście obowiązkowo miał w sobie tego śmiertelnego wirusa, który wywołuje tą zabójczą chorobę.. Polki muszą mieć naprawdę nasrane w garach, że idą z nimi do łóżka... Wystarczy przypomnieć głośną sprawę Simona Mola...