Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yijhuhuh

moja matka mi sie pyta kiedy urodze dziecko a ja do niej

Polecane posty

Gość yijhuhuh

ciekawe po co i za co zebym kolejnego nieudacznika na swiat sprowadzila?? nie dosc ze cale dziecinstwo mialam przejebane bo nigdy na nic nie mialas pieniedzy, nigdzie nie bylysmy, mam 21 lat a nie widzialam morza polskiego o gor nie mowiac o zagranicy wakacje w miescie bo na nic nie bylom,ciulanie groszy, chodzenie w znoszonych ubraniach po sasiadkach i krewnych?? teraz mam szanse zyc!! a nie produkowac kolejnego nieszczeslwwgo czlowieka a ona sie obrazila heh

Gość mozIllIa fireffox
przykre to, ale przynajmniej jestes szczera

Gość yijhuhuh
ona twierdzi ze dzieci to szczescie ja nie bylam szczesliwa, do dzisiaj zastanawiam sie jak to mozlwe ze za najnizsza krajowa zylismy tyle lat:o o lepszym jedzeniu mozna bylo pomarzyc tanie gowna mortadele na odiady itp

Gość kytdvkyt
no co tu pisać masz rację pożyj dziewczyno ja mam 32 lata i nie mam dzieci I NIE MAM ZAMIARU MIEĆ, chce być wolna a nie uwiązana przy dzieciaku.

Gość yijhuhuh
jeszcze mnie straszy samotnoscia na starosc:o

Gość
kazdy ma prawo do wlasnych decyzji szczegolnie w zakresie swojego ciala i zycia

Gość ...oo...
przykre i prawdziwe... ostatnio na stopa zatrzymala mnie mloda dziewczyna z malutkim dzieckiem (kilku miesiecznym- nie znam sie), mowi ze koniec miesiaca i nie ma kasy, jechala do kolezanki pozyczyc pieniadze na mleko dla dziecka ale ta tez nie miala kasy :/ dziecko w miedzyczasie zaczelo plakac, kiedy ta podala butelke z koncowka mleka przestalo- bylo glodne jak juz wysiadala, dalam jej pieniadze na mleko- 15zl ja też przez pewien czas mialam takie dziecinstwo jak Ty- teraz nawet nie mysle o dziecku- mam 23lata, wlasna firme, duzo oszczednosci i wciaz marze o zarabianiu grubych pieniedzy jak juz wybuduje dom, to zdecyduje sie na dziecko poza tym trzeba tez rozwazyc taka mozliwosc, jak urodzenie chorego dziecka- czy bedzie mnie stac na poswiecenie pracy i skupienie sie na wychowywaniu dziecko to odpowiedzialnosc- nie mozna go zrobic i liczyc ze jakos to bedzie lub maz bedzie na nas harowal

Gość oiujiujiji
az nie wierze;/ gdzie jej rodzina?? bliscy??

Gość oiujiujiji
taka mloda i masz wlasna firme?? a czym sie zajmujesz? bo ja szukam pomyslu na siebie ale mieszkam w malym miescie i ciezko jest:/

Gość oj rany ranyy
autorko współczuje, masz rację, żeby miec dziecko to trzeba mu tez zapewnic odpowiedni byt a nie biedę!!!

Byłaś szczera i masz racje. Ja mysle tak samo. A moja matka mysli tak samo jak twoja... I miałam tez zawsze przejebane zycie, nigdzie na wakacje nie wyjeżdżalismy, ani na żadna rozrywke nie było nas stac.. nawet na studia porządne mnie nie stac. A zawsze miałam średnią ocen min. 4.5 na koniec, a teraz muszę studiowac w jakiejś badziewnej uczelni na jakims badziewnym kierunku, bo nie stac mnie na studiowanie na takiej uczelni, w jakiej bym chciała.

Gość dkfgutbif
za młoda jesteś na dziecko, co to jest 21 lat :D