Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibedxzie

naprawilam zwiazek podstepem:)

Polecane posty

Gość ibedxzie

popadlismy w straszna rutyne - ja ciegle w domu w pieluchach bez kontaktu z ludzmi a on na odwrot ;) Nie zauwazal mnie, olewal, nie mielismy o czym rozmawiac pomimo wielu moich prob rozmowy nie udalo sie nic zmienic. W zwiazku z tym, ze mamy male i najwspanialsze dziecko pod sloncem postanowilam walczyc o nasz zwiazek i wziac sprawy w swoje rece. Dogadalam sie ze znajoma moja dobra , ze nie ma nic lepszego iz jak facet poczuje zazdrosc i niepewnosc. Kiedy bedzie wiedzial, ze jest ktos jeszcze kto mu moze mnie odebrac. Zaczelysmy ze soba sms-owac ( ona jako moj natretny przyjaciel) + rozmawiac na gadu. Kiedy maz dowiedzial sie ze mam przyjeciala to zaczal sie mna interesowac. Nagle zaczal sms pisac, dzwonic, robic kolacje przy swiecach i kupowac mi ubrania - nawet sciagac filmy jakie lubie. Po przeczytaniu kilku skromnych sms ( zadne romanse - zwykle przyjazn) o malo nie stracil glowy. wzial urlop pojechalismy nad moze. Czas poswiecal w pelni mi i corce. Do dzis o wiele lepiej sie pomiedzy nami uklada a ja mam pewnosc, ze zalezy mu na mnie i na dziecku:) Co wy na to?:) Dobrze zrobilam? Ktoras probowala podobnie?

Gość ibedxzie
morze- sorka literke zjadlam na klawiaturze

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zagrywka na poziomie gimnazjum . W życiu by mi takie coś do głowy nie przyszło.

Gość ibedxzie
tylko jaki efekt;) Znajoma mi podsunela ten pomysl - na jej zwiazek rowniez zadzialalo:)

Gość fdfgdff
Ot, zależy od faceta. Mój uznałby moje esemesowanie ze znajomym za gwóźdź do trumny związku.

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
No ale o czym to świadczy ? Że trzeba uciec do podstępu aby naprawić związek ? A od czego jest rozmowa ?

Gość mmbmbvvnvg
dla mojego faceta tez pewie oznaczałoby to szybszy koniec...a ie naprawienie zwiazku.

Gość ibedxzie
moj mi ufa . To nie byly sms na poziomie : hej laska chodzmy na browarka. To byly kulturalne na poziomie sms-y. Nic zlego i nic jednoznacznego. A wszelkie wczesniejsze proby rozmowy moje z facetem nie przynosily efektu ( ewentualnie na jeden dzien).

Gość ibedxzie
po prostu niektorzy uwazaja, ze jak zarabiaja na dom, nie zdradzaja i nie szlajaja sie po knajpach z kumplami - to juz wszystko co powinni dawac od siebie.

Gość a ja mam tak
mój facet by na to ni eposzedł zazdrośc to jego słaby punkt, jak przeczytał by jakieegoś smsa od "przyjacie;la"to by się wsciek... zalezy od faceta