Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZakochanaSzesnastka

Zauroczenie..? xc

Polecane posty

Heej. Mam 16 lat. ;D Słuchajcie .. Spotkałam się z kolesiem z 5 razy , który ma 30 lat i go znam bardzo dobrze.! ,< kolega mojego brata> Oczywiście jemu chodziło tylko o jedno , ale nie wiem czemu dalej się z nim spotykałam. Każdy mi mówił i tłumaczył ,że to dziwka męska , ale ja w to nie wierzyłam do puki sama się nie przekonałam . Spotykałam się z nim przeważnie w wakacje . Trwa to już 3 lata. P Spotkałam się z nim pierwszy raz mając 13 lat .! Zakochałam się w nim . Wiem ,że on nie bierze dziewczyn na poważnie tylko żeby bzyknąć , ale ja nie mogę przestać o nim myśleć .! Wszędzie to robię .. Siedzą w klasie na lekcji. nie śpię po nocach, bo myślę, w święta przy stole , z przyjaciółmi, dosłownie wszędzie . O każdej porze, dnia i nocy. . Męczę się z tym już 3 lata. Chcę czasami przestać , ale nie mogę ..! Potrafiłam całować się z innym chłopakiem jednocześnie myśląc o nim . No przecież to chore .! Ja go normalnie chyba Kocham . Jak go widzę to mi serce wali niesamowicie i nie wiem co mam ze sobą zrobić, ale denerwuje mnie to ,że ja pisze do niego po spotkaniu to on mi nie odpisuje. Kiedyś dzwoniłam do niego 15 razy i nie odebrał. Potrafi nie odzywać się przez 4 miesiące , a później dzwoni i pyta o spotkanie, a ja idę . Teraz go nie ma , bo wyjechał do pracy za granicę , ale jestem pewna ,ze jak wróci za 2 tyg. to bd dzwonił o spotkanie. Nie wiem czy to zauroczenie czy ja go naprawdę Kocham ..?! Co mam robić. HEELP.!

Gość DeliaGlamour
dalas mu juz dupy?

A to było obraźliwe???????? to była szczera prawda. Poczytaj dziewczyno sobie to forum, to będziesz wiedziała, co to znaczy obraźliwe słowo. Dobra, spadam stąd.