Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flottka1992

Ktore studia sa najbardziej przyszlosciowe:budownictwo,elektronika czy ekonomia?

Polecane posty

Gość Flottka1992

Nie wiem na cos sie zdecydowac,

Gość takie które ciebie
fascynują. Bo same studia gówno dają. Trzeba mieć wiedzę, chcieć ją rozwijać, języki, doświadczenia i to wszystko trzeba zrobić na raz. Jeżeli chcesz mieć dobrą pracę. Więc po każdym z tych kierunków, jeżeli wiesz co chcesz i będziesz zapierdalać 15 godzin na dobę, i masz odpowiednie warunki, to masz szanse na dobry efekt :P ho ho ho

Gość pewnie nie uwierzycieeee
ale nie ma takioch studiow ktoe by mnie fascynowaly. mnie fascynuje jesli mozna tak powiedziec sport czy zjawiska nadprzyrodzone. i seks pierdoli.sz powiem ci, z 95% ludzi idzie na studia ktorymi sie kompletnie nie interesuje, po to by miec jaksas prace i tyle, bo trzeba z czegos zyc. pasjonatow jest naprawde malo

Gość no i większosć
nie ma jakiejś super pracy a robi za okolice sredniej

Gość budownictwo ale tu
musisz liczyc nie 5 lat a 8, bo jeszcze uprawnienia trzeba zdobyc, a bez nich to mozesz byc asystentem za 1500zl. elektronika - bardzo przyszlosciowe, praca juz na studiach. ekonomia - dosc rozlegla dziedzina, jak jestes ogarnieta to znajdziesz prace, jak nie to nie. ale jest b. wiele drog kariery po ekonomii

Gość gość
Plebis.eu polecam ci zajrzeć na tą stronę.

Gość FRT4
Kompleksowa budowa domów to usługi, w ramach których można spodziewać się profesjonalnej i sprawnej realizacji różnorodnych projektów budowlanych. http://roslandomdesign.pl/