Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konająca

jak po zerwaniu?

Polecane posty

wiem, wiem. mój chyba raczej jest w porządku, ale nawet ze mną nie porozmawiał, tylko zostawił samą z tym gównem :O

Gość normalnieniemogeztakimi
supersuper i co z tego? Myslisz, ze to cie wybiela w jakis sposób? Sama dałaś ciała a teraz użalasz się jaka jesteś nieszczęsliwa. Trzeba było wczesniej myśleć głową a nie d....ą

Gość polciaizuza
To wszystko byłoby dobrze, gdyby nie szatan który zakradł się do ludzkich dusz. Rozpusta i grzech ogarnęły Polskę - http://sites.google.com/site/753nwes spółkowanie grupowe otwarcie komentuje się w wiadomościach, a prokuratura i kościół milczą. Boże, uratuj nasz kraj!

Gość supersupersuper
Widzisz, jeszcze moge zrozumiec jakos, bo to powazne oskarzenia itp, poczul sie urazony. A tu kurwa? ja cos mowie do niego, a on w pol slowa mojego obraca sie dupa i odchodzi.

Gość smutasania
to jeśli jest w porządku w kwestii wierności to o co robicie burze bo nie bardzo teraz rozumiem?

Gość smutasania
zapytałas ale nie miałas podstaw żeby mu nie ufać? Ja też bym się poczuła urażona ale ja kocham swojego bardzo i nigdy bym go nie zdradziła.

poza tym on tak samo, ja coś mówię a on w tył zwrot i zamknął drzwi. nie podobało mi się pewne zachowanie, bo przerobiłam coś podobnego (wie o tym). jak on mnie oskarżał to ja musiałam słuchać tego wszystkiego a ja nie mogę zapytać, bo mu przykro???

on też nie miał podstaw żeby mnie oskarżać, a zasugerował się słowami jakiegoś palanta-ruchacza.

jak bym nie miała podstawy to bym nie pytała tak z partyzanta. nie spodobało mi się kilka zachowań, a niestety jestem dość mocno wyczulona.

Gość smutasania
weź filterek, ze to jednak facet. Niektorzy tak mają, ze są delikatni jak porcelana ale do innych szorstcy. Taka natura, trzeba pokochać i uczyc, tłumaczyć, przekonywać:-) Wytrwałości Mońcia!

Gość smutasania
nie obraź się, ze tak wypytuje, może nie powinnam. Jakie to zachowania, pytam bo może ja coś przeoczyłam, kurcze zasiałaś ziarenko niepewności:-(

golenie się rano i rozpacz, bo mu się bluzka poplamiła przy śniadaniu. miał jechać do domu sprzątać. coś jeszcze ale nie pamiętam.

Gość smutasania
wy jestescie krócej ze sobą niż ja ze swoim, a to takie docieranie jeszcze. Mówię Ci będzie dobrze,kto sie czubi:-)

wiesz ja przerobiłam kryzys wieku średniego u faceta i w związku z tym kilka dup na boku. i wiem jak to wygląda, jak facet zaczyna dbać o siebie, używać kosmetyków, które wcześnie nie były mu potrzebne :O

tak krócej niż ty- o 3 mce :O to nie kwestia docierania się tylko jego podłego charakteru i egoizmu.

Gość smutasania
nie wiem o co chodzi z tą bluzką, goleniem i sprzątaniem?

Gość smutasania
aha, czyli że on normalnie się nie goli czy jak?

ło masz. wstajemy rano, on ma jechać do domu sprzątać, prać, prasować. więc rano się goli (po co? dla kogo? dla mamy? odkurzacza?) i jeszcze rozpacza, bo sobie koszulkę pobrudził przy śniadaniu. a po co mu czysta? do sprzątania?

Gość supersupersuper
moncia, a ile on ma lat?

no sory, ale takie coś mi wali na kilometr... wiem jestem przewrażliwiona :O a jeśli nie? chyba należy mi się jakieś wyjaśnienie, a nie kłapnięcie drzwiami...

Gość smutasania
skoro sie codziennie goli to ma taki zwyczaj jak mycie zębów:-) Pomyslałam, ze on tak wyjątkowo sie ogolił, wymył i do sprzątania poszedł..

Gość supersupersuper
moncia, zadne. Tak tylko zapytalam.

Gość smutasania
o ty tyle co mój:-) A on jest kawalerem? I czy mówi coś o przyszłości z Tobą?