Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konająca

jak po zerwaniu?

Polecane posty

Gość supersupersuper
zreszta mam nauczke na cale zycie - nie wiaz sie z gowniarzami

Gość supersupersuper
" zapomnisz, zapomnisz" ale to on chce zapomniec ze istnialam. to on czuje wstret

Gość supersupersuper
moncia, ale jak ma tak bolec przez dwa lata jeszcze to masakra;/

jakie dwa lata? a myślę, że z pół roku się jeszcze pomęczysz a potem będzie tylko lepiej :)

Gość supersupersuper
No w sumie, gorzej juz byc nie moze, teraz jedyne co to tylko juz lepiej. Najgorsze, walenie glowa w sciane, juz bylo. Ale szmaciarz zrobil mi dokladnie to co sam przezyl.

wiesz nie chcę cię martwić, ale będzie jeszcze jedna załamka za chwilę, ale potem już z górki :)

Gość supersupersuper
Czemu jeszcze jedna zalamka?

Gość smutasania
super w Twoim wieku ja bym się wcale nie przejmowała. JUż tak CIę poniżył, ze każdy następny będize przy nim idealny. Bedziesz szczęsliwa już wkrótce i napiszesz nam to tutaj:-)

Gość supersupersuper
Ale czemu jeszcze jedna zalamka?w sensie po wakacjach jak go zobacze? wiecie co....ja sie teraz serio boje zaufac facetowi....ten kochal bardziej niz siebie a zaczal traktowac jak gowno jak za pstryknieciem palcami

Gość supersupersuper
moncia, teraz juz jest lepiej, w miare, zerwanie bylo 4 miesiaca temu prawie, ale jeszcze nie jest dobrze

Gość supersupersuper
jest tu kto?

Gość supersupersuper
tez jestem

Gość supersupersuper
ja mam jakis kiepski okres. Czuje sie taka slaba, taka bezbronna Boje sie wrocic na uczelnie, boje sie konfrontacji z nim. Wiem, ze najgorsze juz za mna, co mi mial soli wsypac na swiezutkie rany to wsypal ile mogl,i najwieksze cierpienia za mna, teraz rana sie goi przez wakacje. Ale ostatnio jak sobie pomysle o tych drwinach, glupich usmiechach i lekcewazeniu ktore mnie znowu czekaja to sie czasem az kule w sobie, z bezbronnosci. A wiem, ze musze byc silna i to przejsc z podniesiona glowa.

dokładnie tak. no nic innego się nie da zrobić jak tylko przeczekać. na konfrontacje z nim masz jeszcze 1,5mca. ciesz się wakacjami, a nie psujesz sobie humor rozmyślaniami nad tym idiotą

Gość supersupersuper
niecaly miesiac, bo na poczatku wrzesnia oboje mamy jeden egzamin jeszcze z tego samego przedmiotu.

Gość inka000
mnie facet zostawił dla innej po 3 latach bycia razem a ja jestem z nim w 6 miesiącu ciąży...pomyślcie sobie jaki ja odczówam ból.próbuje się pozbierać ale jakoś mi to nie wychodzi:(z dnia na dzień zostałam sama a człowiek który był dla mnie wszystkim okazał sie być skurwielem jakich mało!!nawet dziecko go nie interesuje i jasno dał mi do zrozumienia że nie mam co liczyc na jakąkoliek pomoc z jego strony...

Gość ta osoba co w lustrze
jak to nie masz co liczyć na pomoc z jego strony? tobie, a przede wszystkim dziecku ta pomoc się NALEŻY najwyżej trzeba będzie sprawę załatwić sądownie

Gość supersupersuper
moja kolezanka jak powiedziala facetowi ze jest w ciazy, to powiedzial "albo ja albo dziecko".

Gość supersupersuper
moja kolezanka jak powiedziala facetowi, ze jest w ciazy to powiedzial "albo ja albo dziecko".

Gość supersupersuper
no, masakra;/ i tym sposobem jest samotna matka. A mama mojej kolezanki jak powiedziala ze jest w ciazy facetowi (z kolezanka) to kazal usunac, ona powiedziala ze nigdy, on na to "swieta krowa" i sobie poszedl i wtedy widziala go ostatni raz w zyciu.

weźcie mnie nie załamujcie. ale cóż wychowanie. jak się syna chowa zamiast wychowuje to co się potem dziwić :O

Gość supersupersuper
A najlepsze jest to, ze sie odezwal nagle z drugiego konca swiata jak kolezanka miala 22 lata i pytal czy chce nazwisko! a Ty masz moncia dzieci?