saimiri12 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Szukam dobrego fryzjera w Londynie. Jeden warunek - fryzjer musi przyjechac do mnie do domu :) Mam male dziecko i jestem totalnie uziemiona. A na swoje wlosy juz nie moge patrzec. Mieszkam w N11. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaja 1 Napisano Sierpień 10, 2011 Znam fryzjerke, przyjeżdża do domu , zawsze jestem zadowolona ale nie wiem czy mogę podać jej numer telefonu na forum wiec podaj swoj mail to ci przysle numer . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saimiri12 0 Napisano Sierpień 10, 2011 Dzieki! saimiri@rocketmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelowa 0 Napisano Sierpień 11, 2011 Hej powiedzcie ile mniej wiecej kosztuje strzyżenie? Poprostu nie mam nawet pojęcia w jakich granicach, zawsze wykorzystywałam wizyty w PL. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ana_1990_28_01 0 Napisano Sierpień 11, 2011 ja płace 5 f u polki fryzjerki i jestem bardzo zadowolona:):) myśle ze do 7 to akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_osa_ 0 Napisano Sierpień 11, 2011 5f to chyba ze samo meskie strzyzenie. Dla kobiet minimum 35f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelowa 0 Napisano Sierpień 11, 2011 35 f za samo strzyzenie u polki w domowych warunkach ??? Buhahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ana_1990_28_01 0 Napisano Sierpień 11, 2011 to ja nie wiem gdzie ty strzygłaś te włosy za 35 f hehe napewno nie na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _osa Napisano Sierpień 11, 2011 Wlasnie, mnie ciekawi gdzie ty te wlosy scinasz i plavcisz 5 funa..:D:D. ANGELOWA skoro nie masz pojecia o cenach, co cie tak smieszy?? Polecam sprawdzic zwykle ogloszenia na necie u poolskich fryzjerek i sie dowiecie cen ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_osa_ 0 Napisano Sierpień 11, 2011 najtansze co znalazlam 15f. dolicz sobie modelowanie :D. http://londynek.net/business/FRYZJERKA+Z+DOJAZDEM+DO+DOMU!!!+TANIO!!!+Londyn+Caly+londyn++Klaudia+Fryzjerstwo+ogloszenia+uslugi,/business/ad?ad_id=416805 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saimiri12 0 Napisano Sierpień 11, 2011 Dziewczyny ponawiam pytanie - kto zna fryzjerke, ktora moglaby przyjechac do domu? Mieszkam w N11. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_osa_ 0 Napisano Sierpień 11, 2011 Pisze ci ponownie, sprawdz na necie. np na londynek.net lub angolia tam pelno ogloszen dziewczyn, ktore dojezdzaja do domu i nie sa drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaja 1 Napisano Sierpień 11, 2011 Sorry saimiri pisze z ipada i z jakiegoś powodu nie mogę wysłać maila , a komp cos tam laduje i nie moge ruszac , wiec podam tu : Ola 07835391617, mam nadzieje ze będziesz zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saimiri12 0 Napisano Sierpień 11, 2011 >> _osa_ dzieki, jakos mi umknal Twoj wczesniejszy post >> baddel wielkie dzieki, zadzwonie na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale moze byc tez kontrakt Napisano Sierpień 11, 2011 ja place 26 funtow,ale w salonie w Walii za strzyzenie z myciem,masazem i modelowaniem. To calkiem przecietna cena za tzw. "full service". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w salonie obciecie Napisano Sierpień 12, 2011 kosztuje od 28 f wzwyz w londynie (nie centrum oczywiscie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach