Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saimiri12

fryzjer w londynie

Polecane posty

Szukam dobrego fryzjera w Londynie. Jeden warunek - fryzjer musi przyjechac do mnie do domu :) Mam male dziecko i jestem totalnie uziemiona. A na swoje wlosy juz nie moge patrzec. Mieszkam w N11.

Znam fryzjerke, przyjeżdża do domu , zawsze jestem zadowolona ale nie wiem czy mogę podać jej numer telefonu na forum wiec podaj swoj mail to ci przysle numer .

Hej powiedzcie ile mniej wiecej kosztuje strzyżenie? Poprostu nie mam nawet pojęcia w jakich granicach, zawsze wykorzystywałam wizyty w PL. Dzięki!

5f to chyba ze samo meskie strzyzenie. Dla kobiet minimum 35f

Gość _osa
Wlasnie, mnie ciekawi gdzie ty te wlosy scinasz i plavcisz 5 funa..:D:D. ANGELOWA skoro nie masz pojecia o cenach, co cie tak smieszy?? Polecam sprawdzic zwykle ogloszenia na necie u poolskich fryzjerek i sie dowiecie cen ;).

Dziewczyny ponawiam pytanie - kto zna fryzjerke, ktora moglaby przyjechac do domu? Mieszkam w N11.

Pisze ci ponownie, sprawdz na necie. np na londynek.net lub angolia tam pelno ogloszen dziewczyn, ktore dojezdzaja do domu i nie sa drogie.

Sorry saimiri pisze z ipada i z jakiegoś powodu nie mogę wysłać maila , a komp cos tam laduje i nie moge ruszac , wiec podam tu : Ola 07835391617, mam nadzieje ze będziesz zadowolona.

>> _osa_ dzieki, jakos mi umknal Twoj wczesniejszy post >> baddel wielkie dzieki, zadzwonie na pewno

Gość ale moze byc tez kontrakt
ja place 26 funtow,ale w salonie w Walii za strzyzenie z myciem,masazem i modelowaniem. To calkiem przecietna cena za tzw. "full service".

Gość w salonie obciecie
kosztuje od 28 f wzwyz w londynie (nie centrum oczywiscie)