Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolkapolka

ucieczka z miejsca kolizji ;/

Polecane posty

Gość rolkapolka

wiem, spanikowalam, mozecie rzucac na mnie gromy :( wycofywalam z parkingu pewnego marketu i walnelam w kogos. samochod stal sobie, bez osob w srodku. zamiast durna stanac i zostawic karteczke z moimi danymi, ja durna spanikowalam i odjechalam ;/ nawet nie wiem co zrobialm tamtemu samochodowi, u sibie mam tylko strzaskany reflektor tylni. Nie wiem chyba teraz nie bede mogla spac, chyba pojade tam jutro i zglosze to dyrekcji marketu, bo na prawde nie wiem jaka to byla marka samochodu :( Co mi grozi za ucieczke z miejsca kolizji ?

Gość dfhZSDh
skoro juz uciekłas to daj se spokój, za mało masz problemow?

Gość .LOPEZ.
Nie bój , nie bój zara będzie POLICJA u Ciebie , tam są kamery już Cię namierzyli !

Gość rolkapolka
ehhh nawet poprosilam znajoma by zadzwonila do marketry i sie spytala czy sa kamery na parkingu ... babka powiedziala ze tak. teraz jestem posrana na maxa.

Gość tgfhthe
dostaniesz mandat, jakieś punkty, stracisz zniżkę i rozejdzie się po kościach... mi tez drzwi w samochodzie cipa pod carrefourem przerysowała i spierdzieliła... w dużym skórcie było tak: policja, ochrona, nagranie z kamer :) nie wywiniesz się :D

Gość pewnie nie uwierzycieeee
szykuj sie. jutro o 6.00 rano pobudka

Gość rolkapolka
tgfhthe, dzieki za info. zeby nie bylo spanikowalam i na prawde sie przejmuje. wiem ze zle zrobilam uciekajac ... mam do ciebie pytanie, ile to wszystko trwalo ? chcialabym to miec za soba jak najszybciej, a i czy spotykales sie z ta babka ? jest mi wstyd przed osoba ktorej zniszczylam samochod.

Gość pewnie nie uwierzycieeee
tak to jest jak baba dostanie prawo jazdy. no zeby pier.dolnac na parkingu w nieruchomy punkt, nie taki maly w koncu to samochod, no to ja juz koorwa nie wiem jakim trzeba byc zdolnym

Gość rolkapolka
hmmm a smiej sie smiej, mialam za malo miesjca by wycofac, a durna probowalam i klops. inne pytanie, osoba w ktora walnelam stala w niedozwolony miejscu, czy to maj jakies znaczenie?

Gość madperol
no niestety stalo sie jak stalo. policja cie pewnie nie ominie. Skonczy sie na mandacie i 6 punktach karnych. Niestety w najgorszym przypadku bedziesz musiala pokryc naprawe, bo niestety oc chyba w takim przypadku nie obowiazuje ;/