Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka stara

Co mam do niej napisac?

Polecane posty

Gość kolezanka stara

Witam, co byscie napisali do starej kolezanki z ktora chcielibyscie odnowic znajomosc? Nie mam z nia kontaktu od jakis 2 lat poniewaz 3 lata temu wyjechalam za granice , na poczatku przez pierwszy rok jeszcze utrzymywalysmy kontakt ale pozniej jakos sie to urwalo. w dodatku nie mam do niej telefonu ani zadnego kontaktu , moge jej jedynie wiadomosc na nk napisac Kiedys byla moja najlepsza przyjaciolka ... jakiej tresci wiadomosc powinnam do niej napisac i czy wogole wypada skoro nie odzywalam sie tyle czasu?

Gość wsparcie rozdaję!
o kuźwa, skąd takie kretynki sie biorą, nie umiesz pisać, przecież to ty ją znasz, skąd do hu..ja ja mam to wiedzieć????

Gość kolezanka stara
może napisać, że chcę jej wylizać muszelkę i potarmosić jej pieroga?

Gość oj tam nie wypada
oczywiście że napisz, czemu masz nie napisać :) Ale nic w stylu "cześć co słychać" bo się skończy na jednym zdaniu w tą i w tą stronę. Ja bym po prostu zaproponowała spotkanie na kawę i pogadała na żywo. Pod warunkiem oczywiście że będzie chciała się spotkać.

Gość kolezanka stara
nie podszyw sie za mnie wlasnie chcialam jej zaproponowac wyjscie na kawe bo niedlugo wracam do polski ale nie chce zyby sobie pomyslala ze odzywam sie tylko jak jestem w polsce

Gość kolezanka stara
odwiedzimy też pobliską zajezdnię autobusową i będziemy prosić do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

Gość a co ma pomyslec jesli taka
jest prawda? wyjasnij jej czemu sie tak dlugo do niej nie odzywalas szczerze.

Gość oj tam nie wypada
to już kwestia do wyjaśnienia sobie na żywo dlaczego tak wyszło z tym urwanym kontaktem. Absolutnie nie próbuj się usprawiedliwiać w mailu, bo to wyjdzie sztucznie moim zdaniem. Napisz jej że niedługo wracasz i jeśli ma ochotę to chętnie byś się z nią spotkała. Warto spróbować. Ja miałam podobną sytuację bo też kontakt z koleżanką się urwał na parę lat mimo, że nawet nie była żadna z nas za granicą. A a jednak po tych paru latach spotkałyśmy się i teraz się kontaktujemy i jest ok :)