Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydujcie ludzie

?!PiS czy PO?!

Polecane posty

Gość LSD fan
Tusk fałszuje wybory, prywatyzuje nawet własną kamienicę, śpiewa po niemiecku kolędy

Jarek nic innego nie potrafi jak mądrzyć się w tv. Ostatnio stwierdził że "PO nie uspokaja narodu" idiota :O. PO, zajmuje się rządzeniem a nie narzekaniem w TV. :O

Gość LSD fan
PO jest dobre dla ludzi niewykształconych tylko postępowi i wykształceni ludzie popierający adopcję dzieci przez gejów, zabijanie strych ludzi, usuwanie płodów, opluwanie kleru

Gość r5y56y7576y3
Proszek, pucułowaty gówniarzu. Dlaczego do chuja zabierasz głos w sprawach na które nie masz wpływu? Wróć za trzy lata gdy będziesz pełnoletni i na pewno odrobinę mądrzejszy.

Gość katarina1155
napewno nie PIS!!

Gość LSD fan
Tusk pracuje tylko 3 dni do czwartku a wraca w poniedziałek a pan Napieralski cały czas w pogotowiu..

Gość LSD fan
Kalisza trzeba wysłać do PEŁO bo szkodzi wielkiej lewicy..

Alicja, widzę że Ci argumentów brak ;). Idź poszukaj sobię zwolenników PiS-u i prowadźcie mądre dyskuse na temat rządów "złego Tuska" tyle potraficie..

Gość LSD fan
przepraszam ale jako postępowy lewak palę marychę i biorę amfę i literki mi się ruszają na klawiaturze więc dlatego tak nieskładnie Tusk kradnie prominentnych ludzi Lewicy..

wiecie co, ja to chciałabym posłuchać czegoś merytorycznego z ust PISowców. Chociaż nie, ostatnio przepchneli ustawę o zakazie picia browarów na Euro, wielkie mi co :O A tak, kiedy tylko Jaro zabiera głos, w jakiejkolwiek kwestii, to ZAWSZE jest wspomniane, że to wina Tuska, rządu Tuska, nieudolności Tuska, nienawiści Tuska itp. Zero konkretów. Tylko jęczenie w TV jak to jest choojowo, oczywiście z winy Tuska. Bo przecież tylko w Polsce jest kryzys, tylko Polska miała problem z bakteriami coca-coli, tylko w Polsce pada deszcz i świeci słońce, i tylko w Polsce zima zaskakuje drogowców.

Gość ertzu/()=?
ja wybieram nowa patrie ====Popis======= :D:D:D

Gość e tam jakie pis jakie po
na KNP trzeba głosować

Gość LSD fan
tak wiem, że jesteś polonistką :) albo masz męża polonistę Alu to tylko potwierdza moją hipotezę...

ja się nie zastanawiam póki co, czy PiS czy PO, ale chciałam usłyszeć konkrety. Nie tylko poczytać o nich na www, ale usłyszeć z ich ust. Ale nie, wszyscy wolą ponarzekać na przeciwników, zajmować się pierdami.

Gość LSD fan
głosuj na SLD najlepsi fachowcy, największa wolność społeczna, i nie musisz całować księdza w pręcika..

Gość Dobrawka88
Ani PO ani PiS. ja jestem zupelnie za innym rządem - narodowym, takim jak endecja Dmowskiego. Chugo z tymi wszystkimi Tuskami, Kaczkami, Bronkami - pejsatymi.

Gość karambaaa
a kto gadal ze cena jablek to wina jarka ze wypadki na drogach to wina jarka no kto?:D tusek ma rownie merytoryczne argumenty przeciwko kaczorowi. wiec nie zarzucaj pisowi bo popaprancy nie lepsi

Gość LSD fan
on jest pejsaty i ma pejsatą dewke