Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydujcie ludzie

?!PiS czy PO?!

Polecane posty

Gość zdecydujcie ludzie

­

Gość wsparcie rozdaję!
ja nie głosuję, i tak nic się nie zmieni, mam to w d... generalnie

PJN, KNP, , PiS wszystko tylko nie PO o i wszystko tylko nie lewackie gówno...

Gość ptasiek nastroszony
a se zagłosuje tak dla hecy na PO zobaczymy co będzie?

Chcoiaż niech wygra PO 2 raz.. Zniszczą kraj tak, że nie będą mieli po co wracać do Polski, bo automatycznie będą krzyżowani... Może Putin z Merkel udzielą azylu politycznego? Na miejscu Kaczora zrobiłbym wszystko, aby przegrać sprzątanie takiego gówna po PO równa się sprzątaniu stajni Augiasza przez Heraklesa w mitologii rzymskiej..

Gdy patrzę na Kaczyńskiego, gdy go słucham i czytam wywiady, mam wrażenie, że on nie chce za bardzo wygrać tych wyborów, bo jak mówisz Sidious, ludzie muszą mieć czarno na białym, że PO wyniszcza Polskę, więc trzeba pewnie jeszcze tych 4 lat, lub ewentualnie skróconej kadencji po 2 latach, aby się o tej prostej prawdzie przekonali i na tyle poparli PiS aby mogło ono zdobyć solidną większość.

PIS chociaż z 2 strony to szkoda by mi ich było żeby musieli rządzić i naprawiać wszystko po tym jak totalnie tusk i jego świta spierdolili wszystko i okradli nasz kraj ze wszystkiego

Tylko boje się moje drogie tego, że ten Ryży z ekipą za 2 lub 4 lata wyniszczy gospodarkę tak, że powrót do normalności będzie naprawdę trudny i będzie wymagał ogromnych wyrzeczeń... choć pewnych rzeczy cofnąć się nie da np. prywatyzacji przedsiębiorstw państwowych czy sprzedaży udziałów Skarbu Państwa zagranicznym udziałowcom...

PiS i chory psychicznie Jarosław Kaczyński. Jak wiemy był już premierem i widać jak na tym wyszedł. A wy ludzie nie widzicie że kryzys jest w całej europie, na całym ŚWIECIE? Czekam na argumenty "to wszystko przez Tuska" :D :O

cześć Daniel wiesz, że z gimnazjalistami rzucającymi wyświechtane frazesy nt. Jarka zasłyszane u brzydala Miecugowa czy przykrego Kuźniara nie dysputuję... wybacz...

Gość zxcvbnmasdfghjkasdfghjk
Proszek do prania - pierwszy raz mądrze gadasz 🌻 ja zagłosuję na PełO mimo wszystko.

Gość dsfsdfdsfsd
Proszek nie ma jeszcze praw wyborczych, ignorujcie szczeniaka to sobie pójdzie. :)

Czemu ja mam cierpieć przez wyborców PO okej dawać adresy to zgłoszę się za 4 lata po moje rozkradzione pieniądze.. jak oddacie to w porządku..

Mam prawa wyborcze od 2002 r. ;) Tępe strzały. Idźcie głosować na PiS to z Polską będzie JESZCZE gorzej. Jaruś tylko wtedy nie będzie miał argumentów :D Przypomnie Jarosław Kaczyński już BYŁ premierem, nawet nie dokończył kadencji :D

Alicja z krainy TUSK "to wszystko przez Tuska" cześć Ataman musisz się lepiej wysilić z tymi prowokacjami na onecie lepsze robią...

Gość ptasiek nastroszony
O Proszek , Niewiasta i to ładniutka a mądra!bo głosuje za PO

Sidious - napewno się nacierpiałeś :D. Bo zapłaciłeś za cukier, albo za prąd o 30 zł drożej :D. Wszyscy wiedzą że polska gospodarka i tak jest w dobrej kondycji, jednej z najlepszych w Europie.

Gość zdecydujcie ludzie
Agnieszka 😘🌻. Też jestem za PO, nie udzielałem się przy tych fanatyków Jarka, bo wiedziałem że nie miałem szans ale w kupie siła. Proszek odważna jesteś ;)

Gość LSD fan
wy się tępe kurwy nie znacie tylko SLD taki wielki charyzmatyczny przywódca jak pan NApieralski yeah