Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Żyć mi się nie chce .

Polecane posty

Gość swintuchaa
ejtam nudzisz, myślisz że jesteś tu jedyny na kafe, zapodaj chociaż jaką straszną traumatyczną historię życia a nie tak bezczelnie...

Gość ponizona 16
Moglabym z Toba tak zasnac....

Gość ponizona 16
Chcialabym zyc, ale nie moge, moja rodzina mi na to nie pozwala.

Gość o proszę, Odźwierny
a kilka dni temu pisałam o Tobie :) jak masz na imię? ile masz lat?

Gość ponizona 16
Chcialabym zyc, ale rodzina nie chce mi na to pozwolic.

Gość ntylksmrbhejf7865
o i już się zwąchali, i mają po co żyć, fajne to kafe

Gość Kalli3
Weź się w garść i walcz o siebie! W końcu gdzie znajdziemy drugiego takiego Odźwiernego jak Ty?! Trzymaj się i nie poddawaj!:classic_cool:

ponizona 16 W czym czujesz ukojenie ? Postaraj się w jakiś sposób odciąć od tej sytuacji .Cokolwiek . Pewnie kiepskie rady, ale na więcej mnie nie stać. o proszę, odźwierny Dziękuję,bardzo miło z Twojej strony. Sprzątam tu i czasami podprowadzę do drzwi , nic poza tym . Więcej nie mam . A chciałbym. Kalli3 Dziękuję. Postaram się.

Gość ponizona 16
Ja po prostu potrzebuje sie od nich uwolnic, bo nie wytrzymam jak Boga kocham. Caly rok w domu siedzialam nigdzie nie wychodzilam doslownie i w wakacje tez sie tak mecze, a moj brat sie do tego zneca nade mna psychicznie, nikt nie widzi moich problemow, ja po prostu potrzebuje wyjsc do ludzi.

ponizona 16 Może zapytaj się brata czy pozwoliłby ci wyjść na spacer . Powiedz że chcesz posiedzieć na ławce , na świeżym powietrzu. Pozwoliłby Ci ?

Gość ponizona 16
Wiesz co to juz przesada. On nie ma do mnie rzadnych praw alkoholik jeden, ja chyba na prawde sie zabije.

ponizona 16 Jeżeli masz 16 lat to przechodzisz jeden z najtrudniejszych okresów życia. Może poszukaj w internecie organizacji, które zajmują się sprawami rodzinnymi . Chciałbym Ci pomóc, ale nie jestem w stanie . Przepraszam.

Mam 23 lata, nic w życiu nie osiągnałem, a jak jeszcze widzę dookoła szczęśliwych ludzi to mnie szlak trafia. Tak mi się cholernie nic nie układa i choć wiem, że nie przegrałem życia, to nie mam ochoty iść do przodu i robić tych wszystkich rzeczy które mnie czekają. Najchętniej bym wyjechał gdzieś na bezludną wyspę i żył tam żywiąc się owocami i jakąś rybą, albo zbudować sobie statek zebrać najwyżej kilka takich samych osób, wypłynąć stąd w pizdu i nigdy nie wrócić :classic_cool:

Gość ponizona 16
Ale ja nie moge pozwolic na takie traktowanie, jak ja siebie nie poszanuje, to i nikt inny tego nie zrobi.

Gość ldkjfgnlkrjglkdjgnwrg
Odźwierny - a moze chociaz tobie da sie jakos pomoc???

Chciałbym pomóc, ale naprawdę nie potrafię . Dziękuję za troskę ,ale postaram sobie poradzić sam . Oglądam wiadomości i właśnie mówią o ojcu który zabił swoją rodzinę siekierą . Przepraszam, ale ja się wycofuję z tego świata . Przepraszam wszystkich, ale muszę zacząć sprzątać i powoli odprowadzać do wyjścia .

Odźwierny mozesz napisac tylko ile masz lat?

ldkjfgnlkrjglkdjgnwrg Przepraszam , ale sprzątający nie powinien zwracać na siebie uwagi. Jestem tylko . Pozdrawiam.

odzwierny chcialambym z toba pogadac, daj jakies namiary na siebie prosze, jakies gg, pliiis :(:(:(

Gość potamtejstronie
odzwierny, tu pukają a Ty nie otwierasz...?

ej co jest, czemu kasuja posty????