Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mangolia-magnolia

Moi rodzice są popier..........

Polecane posty

Gość Mangolia-magnolia

Pierdolone fochy sobie stroją :O już kilka dni to trwa, nie odzywają się do siebie. To trwa praktycznie od zawsze. Np. jutro mamy jechać na zakupy i tata ma z nami jechać. Ale matka oczywiście się nie odezwie do niego w tej sprawie tylko ja musze sie pytać w jej imieniu. Ona chce sie coś zapytać to oczywiście ja musze byc posrednikiem :O Tak trudno się im kurwa odezwAĆ do siebie?:O czy to az taki wielki wysiłek?:O Az mi słow brakuje...są ze sobą juz 20 lat a nawet dogadac sie nie umieją. W glowie mi sie nie miesci ze sa dorosli a tacy głupi :O Juz mam tego dosyć, coągle tylko "zapytaj mamę czy..." "zapytaj sie ojca czy..." "zawołaj tatce na obiad" :O Wrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość swintuchaa
wyprowadź się

Gość Mangolia-magnolia
to nie takie łatwe :( mam nadzieje ze za 2 miesiące juz mnie tu nie bedzie do cholery

Gość Mangolia-magnolia
Jest ktoś w takiej sytuacji? czy tylko ja mam takich popierdolców, którzy zdania nie mogą wypowiedzieć zeby się dogadać? Nie mowie zeby to się zdarzyło kilka razy-ok , wybaczalne. Ale takie fochy są średnio co 2 tygodnie i trwają tydzień, przez 18 lat.

Gość karinaaaaaaaa1987
u mnie jest identycznie - mam to w doopie tylko czasem mi wstyd przed ludzmi:/

Gość sbsdssb
u mnie tez tak jest,tez mnie to wkurwia:o

Gość Mangolia-magnolia
up, zaraz mnie rozniesie!!!!!!!!

faktycznie smieszni sa Nie mozesz im wprost powiedziec, zeby sie nie zachowywali jak dzieci i mowili do sibie bezposrednio? Po prostu odmow przekazywania informacji, zalosne ze cie wciagaja w takie przepychanki

Gość Mangolia-magnolia
Jestem już wkurzona na takim poziomie, że jak jeszcze któreś z nich coś wspomni, żebym się zapytałą coś to po prostu opierdole w taki sposób ze oni beda mieli na mnie focha. Przez nich juz ze złości gadam do siebie i przeklinam cały czas!

Gość karinaaaaaaaa1987
Pociesz sie że lepsza taka rodzina niż rozwiedziona , bo wtedy to kompletna chujnia

Gość Mangolia-magnolia
Szczerze? Chciałabym żeby w końcu ułożyli sobie życie odzielnie z kimś innym, bo oni po prostu nie pasują do siebie:O Ciągle kłotnie i awantury i te fochy już i tak mi namąciły w głowie że szok :/

Gość maderra^^^
smutne bo na bank powielisz schemat swojego domu

Gość karinaaaaaaaa1987
nie no co Ty - moim zdaniem to obciach mieeszkać tylko z amtką czy z ojcem i jeszcze kimś obcym :/ a tak to pomyśl sobie, że nie ma idealnych par albo są bardzo rzadko

Gość Mangolia-magnolia
własnie że nie powiele :O nigdy :O ja lubię mieć wszytsko jasne, nie lubie niedomówień, fochów itp. Lubie zyc z kimś w zgodzie i się dogadywać po ludzku.

Gość ntylksmrbhejf7865
nie zgadzam się że lepsza taka rodzina niż rozwiedziona! moi mieli tak samo, przeszło im dopiero jak zaczeli się starzeć i zaczęli siebie potrzebować

Gość Mangolia-magnolia
Ojciec jeszcze nic nie wie o tych zakupach jutro:O jeszcze mu nie powiedziałąm i nie powiem. Niech matka sama mu to przekaże. A jesli nic do jutra nie załatwi z tymi zakupami to ją tak opierdole, ze się zesra !!!!!!!

Gość karinaaaaaaaa1987
a masz rodzeństwo jakieś? jak oni reagują?

Gość Mangolia-magnolia
mam siostrę ale ona ma dopiero 5 lat :O i nie zwraca na to uwagi

Gość NiktNIEwiedział
Ja tak miałem,teraz już nie mieszkam ze starymi...i też myślałem kiedyś-dlaczego ja?czy tylko ja mam taką beznadziejną sytuację?normalnie wstyd!także wiem co przeżywasz,i współczuję Ci z całego serca swego dziewczynko-ludzie nie wiedzą co to jest czysta miłość,oczywiście mam tu na uwadzę tych popaprańców co to szczęściem się nie dzielą ze sobą - tylko jeszcze dzieci muszą na to patrzeć

Gość karinaaaaaaaa1987
a jak teraz żyją twoi rodzice? o jakiś rozwodach gadali?

Gość Mangolia-magnolia
Myślałam ze tylko ja mam takich przychlastów :O te fochy to jeszcze nic..gdy bylam mała kłocili się przy mnie, wyzywali, szarpali a nawet bili się. dziękuje rodzice z całego serduszka ze zafundowaliście mi takie hardcorowe dziecinstwo :* :O:O :/ mam ochote uciec z domu..

Gość karinaaaaaaaa1987
Pociesz się ze w wielu domach tak jest - albo są gorsze sytuacje typu zdrady i np. płaczące matki po nocach - bo takie też rodziny znam ( a kreują się na normalnych) :/ na szczeście moi starzy do tego już sie nie posuwali ...

Gość Mangolia-magnolia
To mnie w ogole nie pociesza. nie rozumiem jak mozna przez kilkanaście dni się do siebie nie odzywać (bo nieraz az kilkanascie dni jest taka sytuacja) nie wyobrazam sobie zebym ja z moim partnerem sie nie ozdywała do siebie, bo poklociłam się o głupote!!! ale matka widziala co brala, ojciec tez... no ale wtedy oczywsicie ze slubem sie spieszyli bo takie pojebane czasy były. Znali się rok czy dwa i od razu slub koscielny........:O

Gość NiktNIEwiedział
Błagam Cię Ty nawet się nie staraj zrozumieć ludzi,pracuj tylko nad sobą,Twoi rodzice mogą sobie sami pomóc ewentualnie mogą to też skonsultować ze specjalistą,ale patrząc w jakim świetle stawiają Ciebie jako dziecko to im się należy pogarda.Uważam,że człowiek powinien się zmienić sam!

Dobra, kilkanaście dni to jeszcze nie tragedia. Moi odzywają sie do siebie przez 2 tygodnie a potem sie pokłócą i nie gadają przez 3 miesiące!!! Tylko że u mnie jest taka sytuacja że ojciec pracuje za granicą. Tak jest odkąd pamiętam i w sumie już sie do tego przyzwyczaiłam. Co nie zmienia faktu że mnie to wkurwia dlatego wybyłam z domu bo nie mogłam sie patrzeć na ta chorą sytuację...