Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosie24

jak poznac fajnego,powaznego faceta?

Polecane posty

Gość Rosie24

Jestem urody troszke powyzej przecietnej(twarz,bo cialo ponizej przecietnej),ale za to jestem oczytana i ciekawa,nie jakas idiotka, ale jedncozesnie nie przeintelektualizowana snobka.. mam 24 lata,skonczylam studia i chcialabym poznac kogos fajnego..ale etz nie naleze do osob specjalnie lazacych po imprezach.jakies sugestie? gdzie poznaliscie swojego partnera?

Gość Adele....
Fajnych i poważnych już nie ma :P każde miejsce jest dobre zeby kogos poznać :)

Moj facet dostal moj numer od naszej wspolnej kolezanki, ktora rozdawala go na prawo i lewo, bo twierdzila, ze za fajna jestem,zeby byc sama. na początku nie chcialam sie z nim spotkac, ale nalegal, wiec w koncu sie spotkalam. I okazalo sie,ze dobrze zrobilam, bo znalazlam swoj ideal. No i poki co juz 2 lata taki idealny jest ;)

Na uczelni? Dla mnie to ostatnie miejsce,gdzie mozna znalezc faceta.. ;P Ci fajni juz zajeci, a ci, ktorzy nikogo nie maja siedza grupkami w hallu albo w bibliotece i rozprawiaja o grach komputerowych ;p

Gość fajny i poważny i facet
na mnie już za późno :) tzn. poznać się możemy zawsze, ale nic z tego nie będzie mam żonę, synka i 2 w drodze

Gość Rosie24
nie poznalam na uczelni nikogo bylam 3 lata w zwiazku z gosciem poznanym w sieci ale nagle stwierdzilam,ze zasluguje na kogos lepszego a nie kogo kto mnie traktuje jako panne z braku laku wymagania mi urosly:(

hehe.. ja taki jestem niestety i nie mogę sobie kogoś znaleść ponieważ moje rówieśniczki są inne, a dziewczyny raczej nie chcą się angażować z facetem młodszym od siebie.

Gość Rosie24
rowiesniczki sa inne???

tak, teraz czasy są inne... Wyższość ma ten z kasą. Jak jest laska wartościowa to zawsze się znajdzie taka jej koleżaneczka co ją wyprowadzi na złą drogę i później facet taki jak ja pomimo swoich wad, ciężko jest taką zaakceptować. Tak samo mają dziewczyny, które poznają facetów... po kilku miesiącach bądź latach wypominają takie rzeczy. Ja byłem w związku przez 4 cudowne lata i co? Szkoda gadać...

Nie uogolniaj.. Moj facet przez prawie caly czas trwania naszego zwiazku splacal kredyt, ktory wzial na rozruch firmy, ktora niestety upadla. I jakos mimo tego kredytu caly czas z nim bylam ;)

Dziwne pytanie kazdy poznał gdzie indziej. Jedź np na wycieczke albo idź na pielgrzymkę albo dyskoteke itd zależy kogo szukasz jak górala -alpinisty to w góry nie nad morze itp ;-)

Gość fajny_poważny_facet
o widzisz znalazłaś mnie skąd jesteś?

Gość talalatalatatalalalat
ee, ja tez takiego szukam :O

Gość talalatalatatalalalat
fajny_poważny_facet - skad jestes?

Gość zastanawiajaca się.
Meski ,odrobine szorstki a zarazem czuly i kochajacy to jest ideaaaaaaal,ciezki do zdobycia.A gdzie to ciezko powiedziec...bo wszedzie spotyka sie jakis ludzi na swojej drodze trzeba byc tylko otwartym i milym:). Nawet w sklepie mozesz kogos poznac... nie mowie ze odrazu ideal ale ogolnie ludzie interesujacy sa wszedzie:)