Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krolowa Deszczu

Truskawka, przystojny....znowu usneli

Polecane posty

Droga Wybranko ! Serduszko moje toczyło się drogą A Ty je podniosłaś i zostało z Tobą W tym dniu pieknym i wspianialym Przybylem do Ciebie z bukietem malym Pragne goraco i szczerze Bys przyjela go w ofierze Jestes piekna o poranku Smakujesz jak kawa w dzbanku Twoje usta sa jak maliny Nikt nie ma takiej wspanialej dziewczyny Jestes cudna jak kwiat rozy Tesknie do Ciebie podczas kazdej pozdrozy Nawet na Rajskiej plazy Twe imie mi sie marzy Me uczucie ciagle plonie Jak Twoje gorace dlonie Kiedy zasypiam mysle o Tobie A potem juz cala noc mam Cie przy sobie Bez Ciebie moje zycie to czas stracony Nie chce takiej strasznej odslony Jestes marzeniem,jestes pragnieniem Jestes poprostu wielkim spelnieniem Lubie gdy dzwonisz bo slysze Twoj glos Ktorego przez cale zycie nie bede mial dosc uklekne teraz przed Toba na kolana Bys przyjela me wyznania Powiedz tylko slowo "tak" A bede przy Tobie do konca mych lat Badz ma zona przez cale zycue Kocham Cie w biedzie i dobrobycie Kochanie jestes jak slonko na niebie Bez Ciebie umieram i tesknie do Ciebie Bez Ciebie jestem jak kwiat zerwany Zniszczony,zwiedly i potargany Nie daj mi robic takiej strasznej rany Kocham Cie i kochac nie przestane Na zawsze w moim zyciu tylko Ty Kochanie !

zbieralam kwiatki kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek kwiatek

Gość jak to nie wychodzą
🌼