Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usychająca

Usycham przy komputerze

Polecane posty

Gość Usychająca

Całymi dniami siedze na kafe bo nie mam co robic,. nie mam kolezanek a sama bym gdzies tez mogla wyjsc ale problem w tym ze nie mam gdzie bo w tym beznadziejnym miescie nie ma gdzie :O duza wiocha wlasciwie, nawet gorzej bo na wsi to chociaz mozna sie przed domem usiąść.

Gość Cyklistka
No to choojowo masz.

Gość bhbnhkjb
nie zazdraszczam

Gość może zacznij organizować
walki psów gdzieś w okolicy..

Gość Usychająca
Jakich psów? Same yorki w okolicy :O jakaś moda zapanowała.

Gość chce sie zabic
tez chcilabym miec takie problemy ... i powiem tez ze jak sie ma znajomych to sie ma co robic ,ja sama mieszkam w malym miescie i narzekam ze jestem za bardzo zajeta pozdro:)

Gość bed
Ja czasem czuję podobnie.. Mieszkałam kiedyś w małym mieście i tam nie było co robić, ale byli przynajmniej znajomi. Teraz mieszkam w dużym mieście i nie znam nawet sąsiadów. Miałam kilka koleżanek, ale one były wiecznie zajęte i zapracowane (lub tylko tak mówiły, żeby być trendy..) Stwierdziłam, że może to ze mną jest coś nie tak, że może nie dostrzegam wartościowych ludzi. Stałam się bardziej otwarta, zaczęłam zwracać uwagę na ludzi wokól mnie, więcej z nimi rozmawiać, śmiać się.. Teraz mam całekiem spore grono znajomych. Ale powiem Ci jeżeli, Ci zależy, to Ty musisz zabiegać o spotkania, pisać, dzwonić, utrzymywać kontakt. Nie ma co się unosić honorem gdy ktoś odmówi