Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwypolak

Co myslicie o zydach w Polsce?

Polecane posty

Gość prawdziwypolak

„Żydzi w Polsce przygotowują ekspansję i mogą ją zrealizować, gdyż Polacy to stado tępych baranów. te slowa wypowiedzial podobno Michnik w jednej z australijskich telewizji. 75 % polskiego rzadu to zydzi, w Polsce dzieje sie zle, prezydent Izraela w jednym z wystapien telewizyjnych powiedzial ze dobrze Zydom idzie w wykupowaniu Polski i idzie im to latwo. Zgodzimy sie na to?

Gość takasiakaiowaka
Też pewnie byś chciał być Żydem :D nie rozumiem nadal, skąd ta nienawiść

Gość mosiekktosiek
A mnie to tyle obchodzi co nic. Przynajmniej Zyd bedzie lepiej rzadzil niz przyglupi Polak. Oni wiedza jak sie robi pieniadze, a Polacy to tylko klotnie, nietolerancja i zawisc, ze inni maja lepiej. Lepiej wez sie glupi Polaku do roboty i nie pierdol glupot.

Gość mosiekktosiek
Hahahaha, twoja wypowiedz blyszczy inteligencja. A i nigdzie nie jest napisane, ze jestem Zydem, wiec sobie nie dopowiadaj antysemito od siedmiu bolesci.

Gość mosiekktosiek
Nick moge sobie wybrac jaki mi sie podoba. Mosiek fajnie brzmi, a ze niektorzy Polacy to idoci to tez prawda, a Zydzi to madry narod, to tylko stwierdzam fakty, co nie swiadczy o tym, ze jestem Zyd.

Gość mosiekktosiek
Zyj i daj zyc innym. Swoja nienawiscia niewiele zmienisz. Do Zydow mam szacunek, ale do murzynow juz niewielki. Ale nie obnosze sie z moja niechecia, bo co mi to da. Zyje wsrod bialych, w bogatej dzielnicy na ktora czarnych nie stac. Ale swoje poglady zostawiam dla siebie i nie glosze ich wszem i wobec. A tak wogole to jestem kobieta. Dobranoc, pozno sie juz robi.

Gość mosiekktosiek
Niech ci bedzie, ze glosze. I jeszcze jedno ci powiem, gdzie sa pieniadze tam jest wladza. A, ze Polacy to biedacy dlatego rzadza wami Zydzi.

Gość mosiekktosiek
No to super, ze wiesz.