Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzaskierka

Nie mam sil,chyba odstawiam luteine!

Polecane posty

Gość dzaskierka

Witam, dzisiaj po drugim tygodniu plamien decyduje sie odstawic luteine, czy dobrze robie? nie wiem,ale czuje sie paskudnie, plamienia nie ustaja, boli mnie glowa,czuje dziwny szum w uszach... Mieszkam w Uk tu oczywiscie jej nie daja, wzielam od kolezanki na wlasna reke. Mialam pierwsze USG 6 tydz- brak serca- pomyslalam sprawa przesadzana, ale kazali przyjsc za tydzien, przerwalam branie- plamienia,czekam na poronienie... po tygodniu szok- serce dziecka bije, plamienia nie wiadomo skad... zaczelam znow brac........ ale chyba przedluzam tylko to co nieuniknione,skoro wciaz plamie, organizm sie buntuje.. CZY DOBRZE ROBIE? wiele osob twierdzi,ze skoro plod mocny sam sie utrzyma a tak tylko odwlekam poronienie... Nie wiem co mam robic...

płód mocny moze byc, ale mozesz miec problem z hormonami bierz dalej jak chcesz mieć to dziecko, a serce zabiło w odpiwiednim momencie, wiec nie wiem o co chodzi poczytaj troche, a będziesz mądrzejsza

Gość mamama27
zgadzam sie - dziecko moze być ok - serce zaczęło prawidłowo bić - może masz niedobór hormonów - ja bym brała dalej luteine i duphaston - a tak na marginesie to niby to uk to taki raj a ciąże w polsce lepiej prowadzą

Szczerze powiedziawszy, jeśli miała byś poronić to nawet z luteiną by się to stało. Wygląda na to, że dziecko jest silne i się utrzyma. Nie przestawaj brać luteiny i najlepiej zadzwoń do jakiegoś polskiego ginekologa. Życzę powodzenia

ja brałam luteine do 20 tyg! na podtrzymanie ciązy córa teraz ma rok o 5 miesięcy chcesz mieć dzidzie więc bierz luteine ja miałam brzydkie plamienia dzień w dzień ale po 20 tyg ustąpiły

zapomniałam dodac że po 14 tyg zamieniliśmy z luteiny na duphaston .. dzidzia sie dobrze rozwija więc nie obawiaj sie najgorszego ...mozesz spokojnie donosic całą ciąże

Gość DO mamadzieci
skoro termin masz na 21 lutego, to jesteś zapewne koło 13 tygodnia skąd wiesz, że teraz będzie syn?