Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagaaammmm opomoc

Zburzenia schizotypowe

Polecane posty

Gość błagaaammmm opomoc

Czy ktoś się z czymś takim zetknął . Miał w rodzinie osobę chorą na takie zaburzenia. Może jest tu ktoś kto choruje, potrzebuję porozmawiać, bo w zupełności nie potrafię rozgryźć męża , któremu miesiac temu w szpitalu psych. to zdiagnozowano.

Gość powinnas chyba porozmawiac
z jego lekarzem

Gość błagaaammmm opomoc
Jego lekarz powiedział aby go nie słuchać. On sam podobno nie wie czego chce, ale to wszystko na zimno. Już rozmawiałam i z psychologiem i z psychiatrą i wszyscy twierdzą , że trudno to wytłumaczyć. Chcialabym porozmawiać z kimś to to przeżył, aby doradził. Ja już sama wysiadam. Po 7 latach nagle w tydz przestał mnie kochać, teraz zaczął pić, raz bierze leki raz nie. Czasem mówi od rzeczy , twierdzi, że czuje pustkę. Nie ma uczuć. Ciagle mi mówi że ma dziewczynę , potem się okazuje że kłamie. Wiem tylko , że zapoznał jakąś z Warszawy ona też siedziała w tym psychiatryku, i z nią pisze. Zaczął się zachowywać jak nastolatek. Odizolował się od rodziny, zadaje się z ludźmi którzy są marginesem społecznym Czasem mówi tak nie logicznie , że mi słabo, ma huśtawki nastroju . A czasami wręcz zachowuje się normalnie , tylko tyle , że podobno mnie już nie kocha itd , ale przynajmniej nie wygaduje bzdur. Dużo by można napisać. Jak ktoś spotkał się z problemem prosze o kontakt.

Gość ja znałam jednego chłopaka
który własnie miał zaburzenia schizotypowe i to niesttey cieżka sprawa

Gość błagaaammmm opomoc
Jak on się zachowywał. Nie wiem co mam robić