Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konduktor

Pytanie TYLKO do PAŃ !!!!!!!!

Polecane posty

Gość Konduktor

Dobry Wieczór Na początek mojego tematu bardzo proszę o wypowiedzi TYLKO PAŃ nie Panów z całym szacunkiem wiem że dla Panow jestem TYKO leszczem,gejem,cieniasem itd. więc proszę tylko Panie. To nie jest żalenie się tylko proszę o opinię bo może powinienem coś z ty zrobić np. lekarz lub coś takiego. Od czego zacząć .... facet bez pracy przez rok ( nie ze swojej winy nie chciał gnoić ludzi) teraz ma pracę i jest O.K. Może inaczej kąpiel ze świecami ( biegniemy z dzieckiem do sklepu kupujemy świeczki za ostatną kasę ... były pachnące delikatnie) na wannie ,zgaszone światło jest jak z bajki faktycznie przegiołem kieliszek wina ,6 świeczek - delikatny zapach biegnę kładę dziecko spać robię dla żonki kolację wygląda świetnie sztućce obok wszystko na czas naprawdę BAJKA.Żona wchodzi półmrok i....... nagle MÓWIŁAM CI ŻE NIE JEM KOLACJI. PROSZĘ O OPINIĘ TYLKO PAŃ WIEM ŻE PANOWIE TEŻ TO CZYTAJĄ NO CÓŻ....... TERAZ PISZĄC TO JESTEM PO 2 WARKACH I TO WYSTARCZY JAK DLA MNIE ( OPINIE PANOW ZNAM j.w. - darujcie Panowie wiem że to czytacie).Drogie Panie proszę o opinię przygotowanie tego wszystkiego sprawiło mi przyjemność a tu......taki kop w dupę.CO WY NA TO ?????

No no jakby mój chłopak taki był to bym się cieszyła :P mogła chociaż odpuścić sobie komentarz i udawać zadowoloną... a może wydarzyło się coś u Niej w pracy że miała taki nastrój i dla tego tak odpowiedziała...trudno powiedzieć... zapytaj jej się czemu Ci tak chamsko odpowiedziała... że chciałeś jej jako swojej zonie zrobić kolacje żeby była zadowolona a tu takie coś...

Gość Konduktor
Wiesz ... później powiedziała że za bardzo się staram... troschę to było jak KOP w DUPĘ ( ale to tylko moje zdanie - pomysłów mi nie brakuje ) no cóż ale dzieki

Gość Konduktor
Wiem JESTEM FACETEM !!! A ja myślałem że kobiety lubią być miło ZASKAKIWANE.A tu ... pomyłka.No cóż to jest ....ŻYCIE !

Bo lubią . Ale widocznie jej coś nie przypasowało . Ja marzę o takim staraniu się . ; )

Albo próbujesz załagodzić jakąś sprzeczkę a ona jest twarda i nie ustępuje albo ma kogoś innego.

Gość Konduktor
Uwież mi słyszałem już różne rzeczy a najgorzej boli jak inna kobieta mówi do niej gdzie TY go znalazłaś a ona ... nic.Bo ja słucham.Lipa i TYLE

Gość zdege
Zaskocz ją flirtem z inną kobietą, najlepiej ładniejszą... :D

Gość Konduktor
Nie będę sprawdzał czy ma kogoś bo z tego co czytałem na kaffe to będzie obsesja wcześniej czy później to wyjdzie i ja wtedy powiem ....że tego nie potrazebuję.Nie jestem kulawy.

A może wg niej nawalasz w innych kwestiach i dlatego nie ma ochoty na romantyczne kolacje i się irytuje. Np teraz jesteś po dwóch piwach. Może np. to ją irytuje. Może za mało u Was partnerstwa, rozmów. Podobno grę wstępną u kobiety zaczyna się jeszcze za dnia. Tzn. za dnie nie było jej z Tobą dobrze, nie czuła się ok przy Tobie, to wieczorem nie masz na co liczyć.

Gość Konduktor
Do ZDEGE - od mojej żony nie ma PIĘKNIEJSZEJ - i niech tak zostanie.Szacunek dla Ciebie

Gość zdege
Hmmm, zdejmij ją z ołtarzyka to może Ci się coś zmieni w związku. Wzajemnie.

Gość Konduktor
Do Miyoko w tych sprawach daję radę bez problemu nie naciskam i nie ma problemu.Widoczni za dużo oczekuję - nie wiem już sam.

Gość smutna104
zonka chyba sie troche nosi.... powinna chociaz udawac zadowolona jak tak sie starales i chociaz torche zjesc zeby Ci przykro nie bylo a nie tak egoistycznei sie zachowac

Cóż, można niby tłumaczyć to złym dniem, PMS i wieloma innymi. Fakt jednak pozostaje faktem-zachowała się bardzo nie fair w stosunku do Ciebie. Powiedz, zawsze była taka niewrażliwa na wszelkie przejawy adoracji?

Gość Konduktor
DO WSZYSTKICH: Moja żona do momętu kiedy nie stracilem pracy miała wszystko ( rachunki popłacone,umiem gotować,sprzatać i prać.Jak słyszałe co inni faceci wyprawiają po gorzałce...no to szok.Nawet 2 robotę znalazłem do 24.00 od 6.00 rano.Też źle.

a więc z punktu widzenia kobiety jest kilka możliwości podam trzy; 1. zachowała się tak, ponieważ ma o coś do Ciebie żal i Twoje starania wydały się Jej mierną rekompensatą za 'coś tam' 2. nie lubi niespodzianek 3. ma dietę i nie je wieczorem ;p

Może bez kitu powinna zobaczyć jak to jest bez Twoich starań . Może wtedy Cię doceni . ?

a więc z punktu widzenia kobiety jest kilka możliwości podam trzy; 1. zachowała się tak, ponieważ ma o coś do Ciebie żal i Twoje starania wydały się Jej mierną rekompensatą za 'coś tam' 2. nie lubi niespodzianek 3. ma dietę i nie je wieczorem ;p

Gość Konduktor
Zastanawiam się nad tym żeby...(wiem głupi pomysł) żeby się spakować i wyjść z domu tylko wiecie kocham swoje dziecko nad życie i tylko to się liczy... tylko TOOOOOO !!!

Gość zdege
Cóż, zdegradowałeś się do rangi służącego, nie dziw się teraz, bo im bardziej będziesz tak robił tym będzie gorzej ... :) Ale wiem, jest najpiękniejsza i wyjątkowa - tylko jej mężczyzny brakuje. :D

Gość Konduktor
Rozbawiła mnie ta: DIETA - Super.

Gość Konduktor
To że jestem na dnie to już wiem sam się pogrążyłem - wiem świadomy jestem.

Wg mnie za mało wiemy o sprawie żeby tu coś mądrego wymyślić . Po za tym znamy tylko relacje z Twojej strony , ciekawe co ona ma do powiedzenia . Może po prostu z nią pogadaj zamiast tu pisać i szukać rad na ślepo . ?

Gość mysle ze moze kogos ma
albo cos planuje. normalnie kazda kobieta bylaby zachwycona